У Запорізькій області зловмисник в ході раптово виниклої сварки скоїв вбивство двох жінок, після чого тіла підпалив. Про це повідомляє місцева поліція.

Читайте також: "Замовили копання могили": лікарі констатували смерть, а 83-річна бабуся "воскресла" (відео)

23 лютого об 11:05 до Оріхівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від жителя села Преображенка 1982 року народження про те, що 22 лютого пішли з дому і не повернулись його мати 1960 року народження та дружина 1987 року народження.

Також, 23 лютого до Оріхівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на сміттєзвалищі в селі Преображенка виявлені обгорілі рештки людського тіла.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Вжитими заходами поліцейські встановили обставини події.

Читайте також: Встиг попрощатись із дитиною: на Рівненщині місцева банда задля розваги жорстко вбила батька 4 дітей (відео)

22 лютого близько 10:00 на сміттєзвалищі під час збирання металобрухту між місцевим мешканцем 1989 року народження та двома жінками, його односельцями, виникла сварка. Чоловік схопив сокиру і вдарив молодшу жінку по голові, а потім щоб позбутися свідка подій, наніс декілька ударів і старшій  жінці. Від отриманих травм обидві померли на місці. Далі щоб приховати сліди злочину, зловмисник підпалив тіла.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook