Український артист, комік, шоумен, волонтер звернувся до всіх жителів нашої країни з дуже важливою порадою.

Читайте також: Притула жорстко висміяв виступ Сергія Лазарєва на "Євробаченні-2019"

Сергій Притула попросив українців не скаржитися на життя. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Чи не скаржтеся, закликав Притула, додавши, що комусь може бути набагато гірше.

Свої слова Сергій Притула проілюстрував яскравим життєвим прикладом.

"Колись на одному благодійному заході від Українського Католицького Університету владика Борис Ґудзяк виступи з промовою. І в ній червоною ниткою повторював присутнім одну тезу "не скаржтеся"! Здавалося б, прості слова, але в них захований глибокий сенс. Адже і справді, ми дуже часто гнів Бога своїми наріканнями, коли нам здається, що у нас справи зовсім кепсько", – написав у соцмережі Притула.

Також він розповів про один з героїв ООС – вчителя математики, морпіхів, який пішов добровольцем захищати Україну, Сергія Тулюпе.

"Потрапив під обстріл. Поки не ходить. Поки не бачить. Поки що має осколки. І він НЕ СКАРЖИТЬСЯ. Він приїхав з побратимами на концерт і щиро сміявся", – розповів захоплений мужністю і сильним характером бійця Притула.

Він додав, що його тезка мріє швидше відновитися і знову відправитися на фронт.

"Придивіться до цього чоловіка і зрозумійте, що ваші клопоти, іноді, це просто тимчасовий дискомфорт, а не серйозна проблема. І не скаржтеся, друзі! Не скаржтеся", – ще раз настійно звернувся до всіх українців Притула.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook