Батько луцького спортсмена загинув у страшній аварії в Польщі; Луцькрада звернулася до центральної влади, аби не допустити підвищення тарифів для населення; На Волині раптово помер атотвець; Двоє працівників служби доставки на Волині "замінили" товару на 75 тисяч; У Польщі розбилась вантажівка луцького підприємства, водій − загинув; На Волині запрацювали пункти обігріву; Ігор Поліщук розповів, як буде діяти Луцькрада, якщо продовжать локдаун в країні; У Луцьку можливе подорожчання вартості проїзду у тролейбусах; На Волині автівка переїхала молодого чоловіка, постраждалий − помер у лікарні; У Луцьку перевізник маршруту просить підвищити тариф до 10 гривень − такими були головні новини Волині 14 січня.

Читайте також: "Турбота" у платіжках від керманичів держави: Луцькрада виступила проти підвищення тарифів та продовження локдауну (фоторепортаж)

Батько луцького спортсмена загинув у страшній аварії в Польщі

У Республіці Польща трапилась дорожньо-транспортна пригода, вантажівка на волинській реєстрації (АС 7007 ВІ) злетіла в кювет та розбилась. На жаль, водія врятувати не вдалось.

Інцидент стався 13 січня, близько 15.28 у Польщі на автостраді А2 − з'їзд S5.

Як повідомив у Facebook президент клубу бойових мистецтв "Прайд" Олександр Кулаков, у цій аварії загинув батько одного із луцьких спортсменів. Наразі сім'я потребує допомоги: "Друзі, сталася біда в сім‘ї нашого спортсмена Артишука Тимура! В автокатастрофі загинув його батько! Величезне прохання допомогти родині загиблого", – йдеться у повідомленні.

Луцькрада звернулася до центральної влади, аби не допустити підвищення тарифів для населення

Депутати Луцької міської територіальної громади колективно звернулися до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо мораторію на підвищення тарифів на комунальні послуги для населення.

Відповідний проект рішення обранці громади прийняли на позачерговому засіданні Луцької міської ради сьогодні, 14 січня.

Читайте також: На трасі "Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече" зіткнулися дві вантажівки, одного із водіїв деблокували рятувальники

На Волині раптово помер атотвець (фото)

У Луцькому військовому госпіталі раптово обірвалося життя, свободівця, учасника АТО Тараса Мельника з позивним "Шах". Про це на сторінці у facebook повідомив член Горохівської "Свободи" Віктор Магурчак, передає Волинь. ua.

"Сьогодні вночі перестало битися серце нашого однопартійця, побратима, героя російсько-української війни Тараса Мельника-ШАХ! Спи спокійно Друже", – написав пан Віктор.

Двоє працівників служби доставки на Волині "замінили" товару на 75 тисяч

Двоє співробітників однієї із служб доставки під приводом заміни товару заволоділи майном клієнтів на понад 75 тисяч гривень. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Співробітники відділу кримінальної поліції Ковельського районного управління поліції встановили, що двоє приймальників-пакувальників підприємства протягом двох тижнів, користуючись службовим становищем, шахрайським шляхом, під приводом заміни блютуз-навушників заволоділи майном клієнтів на суму понад 75 тис. грн.

Читайте також: Волинські депутати вимагають скасовувати підвищення тарифів для населення (сесійний фоторепортаж)

У Польщі розбилась вантажівка луцького підприємства, водій − загинув (фото)

У Республіці Польща трапилась дорожньо-транспортна пригода, вантажівка на волинській реєстрації (АС 7007 ВІ) злетіла в кювет та розбилась. На жаль, водія врятувати не вдалось.

Інцидент стався 13 січня, близько 15.28 у Польщі на автостраді А2 − з'їзд S5, про це повідомляють у групі "Далекобійники України" у соцмережі Faceеbok.

"Ми перші підбігли до автомобіля, в надії допомогти, але на жаль, вже було пізно. Відкопали паспорт і телефон загиблого. Не знаємо, чи поліція повідомить родичів. Можливо хтось знає водія", − йдеться у дописі.

На Волині запрацювали пункти обігріву (перелік адрес)

У зв’язку із погіршенням погодних умов та наближенням різких похолодань на території Волинської області організована робота стаціонарних пунктів обігріву для надання допомоги населенню, передусім малозахищеним верствам.

Зокрема, як інформує Український гідрометеорологічний центр, 15-16 січня цього року в Україні та області очікується погіршення погодних умов зі значним зниженням температури повітря вночі до 12-18° морозу, місцями до 21° морозу, вдень до 10 – 16° морозу та протягом 17-18 січня холодна погода утримається, повідомляє Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Читайте також: Луцька міська рада звернулася до КМУ щодо недопущення продовження посилених карантинних обмежень

Ігор Поліщук розповів, як буде діяти Луцькрада, якщо продовжать локдаун в країні

Депутати Луцької міської ради та міський голова заявили, що введений локдаун в країні призведе до краху роботи підприємців, які найбільше страждають під час карантину. Про це вони розповіли під час позачергового засідання сьогодні, 14 січня.

Так, депутатка від ВО "Свобода" Алла Жупанюк виступила зі зверненням, аби депутати підготували відповідний проект рішення щодо пом'якшення карантинних умов, адже вони згубно впливають на населення.

"Уряд не підтримав багатьох підприємців під час введення локдауну. Наразі ж міністр охорони здоров'я озвучив таку думку, що локдаун може бути продовжений. Багатьох людей ми поставимо на коліна цим. Тому ми повинні підтримати громаду", – зазначила обраниця громади.

У Луцьку можливе подорожчання вартості проїзду у тролейбусах

У Луцьку можливе подорожчання вартості проїзду у тролейбусах. Про це йшлося 14 січня під час позачергового засідання сесії Луцької міської ради.

Луцький міський голова Ігор Поліщук зазначив, що за підняттям тарифів для населення йде й підняття тарифів для юридичних осіб. Збільшення тарифів впливає на всі галузі, наприклад, виробництво товарів, надання послуг, де використовують електроенергію, газ. Зокрема, вартість електроенергії суттєво впливає на життєдіяльність Луцького підприємства електротранспорту.

Читайте також: Їхав по зустрічній: на Волині зіткнулись дві автівки (фото)

На Волині автівка переїхала молодого чоловіка, постраждалий − помер у лікарні

На Волині сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув молодий чоловік. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

У вівторок, 12 січня, близько 23 години, у селі Нуйно Камінь-Каширського району 54-річний водій Citroen Jumpy здійснив наїзд на 27-річного місцевого мешканця.

Пішохода з численними переломами госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні. Вчора вранці чоловік помер.

У Луцьку перевізник маршруту просить підвищити тариф до 10 гривень

У Луцьку перевізник маршруту №26 просить підвищити тариф до 10 гривень.

Про це стало відомо під час засідання круглого столу, на якому оговорювали проблеми перевезення пасажирів на міському маршруті 26 та 26а.

Ініціатором такої зустрічі був депутат Луцькради Володимир Пшибельський. Зокрема, перевізник Богдан Кубовий запевняє, що перевозити надалі пасажирів йому збитково. Не вистачає на зарплати водіям, а також говорить, що працює в збиток.

Володимир Пшибельський попросив у підприємця обґрунтувати та надати дані щодо перевезення пасажирів, витрати та збитки, однак такої інформації перевізник не надав.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook