Днями Господарський суд Волинської області розглянув заяву ТзОВ «Елітмол» та ТзОВ «Торговий дім «Влас» та порушив справу про банкрутство ТзОВ «Каскад-Продакшн» ЛТД, - інформує «Під прицілом».

Ухвалою господарського суду було прийнято заяву від кредиторів компанії «Каскад-Продакшн» ЛТД  - ТзОВ «Елітмол» та ТзОВ «Торговий дім «Влас» про порушення справи про банкрутство ТзОВ «Каскад-Продакшн» ЛТД .

Зокрема, судом було вирішено стягнути з боржника на користь ТзОВ «Елітмол» 279 439 гривень, а на користь ТзОВ «Торговий дім «Влас» 316 200 гривень.

Так, сукупна заборгованість ТзОВ «Каскад-Продакшн» ЛТД перед ініціюючими кредиторами становить 595 639 гривень, з яких 583 960 гривень основного боргу та судового збору на 11 679 гривень.

В судовому засіданні представник боржника у відзиві зазначені суми визнав та підтвердив, що дійсно боргує обом підприємствам гроші.

Нагадаємо, що ця ж компанія боргує понад 200 мільйонів гривень столичному банку «Кредитпромбанк», які вже зобов’язалася повернути, щоправда через вимогу суду.

Цікаво, що компанія так і не почала повертати борг і банк був змушений знову піти до суду, аби все ж поверути свої гроші й почав вимагати забрати в компанї майно.

Відтак судом було ухвалено порушити справу про банкрутство ТзОВ «Каскад-Продакшн» ЛТД, визнати вимоги обох кредиторів та призначити розпорядником майна компанії Володимира Сольського.