Колишнього директора Луцького спецкомбінату комунального обслуговування Олександр Вікторов у соціальній мережі оприлюднив матеріали кримінальної справи, у якій, за його словами, очевидні факти фальсифікації проти нього, повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема, користувач соцмережі Facebook, зареєстрований під ім`ям Олександра Вікторова, у минулому директора Луцького спецкомбінату КПО та депутата Волинської обласної ради, близько 21 години з`явилася публікація, у якій дописувач виклав фото матеріалів кримінальної справи. Із тексту видно, що це протокол допиту одного зі свідків. Разом з тим автор у пості написав наступне:

«Починаю публікувати факти фальсифікації кримінальної справи проти мене. Для початку - мовою документів, згодом - послідовний опис та аналіз, який готується. До вашої уваги - покази одного зі свідків на суді, якого спочатку змусили написати заяву про нібито вимагання мною у нього хабара, а згодом, коли на очній ставці він відмовився від цих показів - погрожували кримінальною відповідальністю, хоча вона настає лише тоді, коли свідок надав неправдиві свідчення в суді, а не на стадії слідства. Отак і вибивались всі ці покази! Прізвище свідка зі зрозумілих причин замалював. Дані документи - фотокопії матеріалів справи».

 

 Згодом на сторінці з`явився ще один допис:

«До тієї ж теми... На цю скаргу прокуратура відповіла, що підстав для відводу слідчого немає, проте, обіцяла перевірити факти і додатково повідомити про результати. Але відповіді немає... А навіщо, коли кишеньковий суд і так все затвердить...»

 

 

 

 

Нагадаємо, користувач, зареєстрований як Олександр Вікторов, востаннє заявляв про себе в інтренеті 8 липня. Тоді він змінив фото у профілі та зареєстрував своє місце проживання у Торонто канадської провінції Онтаріо та заявив що шукатиме політичного притулку у Канаді.