Працівники державного комунального підприємства «Луцьктепло» занепокоєні та навіть налякані тим, що відбувається на підприємстві, адже сам директор «Луцьктепла» Олександр Киричук погрожує побити працівників.

Про це нам розповідають самі працівники підприємства.

Мовляв, директор найбільшого стратегічного об’єкта міста Олександр Киричук заявив, що поза роботою він може собі дозволити відлупцювати одного з працівників.

«В п’ятницю (5 грудня, - ред.) нас зібрали як по тривозі, ніхто нічого не пояснив, сказали негайно прийти. Коли ми прийшли, нас зустрів директор «Луцьктепло» Олександр Киричук і начальник служби безпеки підприємства Павловський. Киричук став кричати і все таке, і всередині розмови сказав, що він може фізично розправитися з працівником, але тільки після 17.00. Він так і сказав, що до 17.00 він - директор Олександр Олексійович, після 17.00 він просто Саша. А пояснив він це тим, що проти дирекції «Луцьктепло» завели кримінальну справу», – розповіли працівники «Луцьктепло».

Зауважимо, що це не вперше директор державного підприємства Олександр Киричук намагається залякати працівників.

Ми вже писали про те, що людей під тиском та погрозами змушували перейти на 4-денний режим роботи, або ж піти у відпустку. І лише завдяки втручанню депутата міськради, керівника «Правого сектору» Павла Данильчука процес звільнення вдалося зупинити.

Крім того, після скандальних зборів трудового колективу, які відбулися 27 травня Олександр Киричук написав заяву в правоохоронні органи.

Ми вже писали про те, що на збори прийшли нікому з присутніх невідомі молодики спортивної статури. Активісти, які також прийшли на збори працівників «Луцьктепло» тоді зауважили, що хлопці були агресивно налаштованими. Між праціівниками підприємства пішов поголос, що цих хлопців запросив сам Киричук.

Однак, коли хлопців попросили поступитися місцями жінкам, які стояли – парубки обурено покинули актову залу підприємства.

Вочевидь, для того, аби відвести підозру від себе, Олександр Киричук написав заяву у правоохоронні органи.

Наразі працівники бояться за своє здоров’я та життя, адже хто знає, що може з ними статися після 17.00.

У другій половині дня ми намагалися зв'язатися з директором ДКП «Луцьктепло» Олександром Киричуком, однак телефони підприємства не відповідали. Завтра ми ще спробуємо отримати коментарі керівника та почути його позицію щодо ситуації, яка склалася на підприємстві.