Вищий адміністративний суд України відмовив Луцькому міському голові Миколу Романюку в перегляді справи, що стосується остаточного поновлення Лілії Кревської на посаді заступника начальника управління освіти Луцької міської ради. Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Нагадаємо, після трирічної судової тяганини 30 жовтня рішенням Вищого адміністративного суду України посадовця остаточно поновили на займаній раніше посаді.

Втім Луцький міський голова Микола Романюк не погодився з рішенням суду й попросив переглянути справу.

Зауважимо, зі слів Кревської, після ухвали рішення Вищим адміністративним судом очільник міста під час особистої зустрічі із колишньою підлеглою обіцяв повернути їй посаду. Однак уже 12 грудня він подав заяву про перегляд рішення у Верховний Суд України. «Чекаємо відповідь й лише потому будемо приймати рішення», - прокоментував тоді свої дії Романюк.

Однак 26 грудня стало відомо, що його заяву відхилили. «Відмовити в допуску до провадження Верховного Суду України справи за позовом Луцького міського голови Романюка Миколи Ярославовича. Ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає», - йдеться в тексті ухвали.

Чи хоче наразі сама Лілія Кревська після трирічної судової тяганини поновлюватися на посаді, зізнається: тепер це - справа честі. «Я - за справедливість», - коментує свою позицію посадовець.