Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про розкриття резонансного вбивства офіцера СБУ, яке сталося вчора, 21 березня, у Волновасі. На жаль, вже не раз доводиться повторювати - під прикриттям патріотичних рухів, використовуючи ситуацію, бандити і пройдисвіти намагаються налагодити свій брудний бізнес на людському горі.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Офіцер СБУ був убитий при затриманні трьох фур контрабанди, які бандити, об'їзними дорогами, минаючи блок-пости українських силовиків, прикриваючись посвідченнями Правого сектора і однієї з дніпропетровських охоронних фірм, намагалися переправити на територію так званої ДНР», - повідомляє Аваков.

З його слів, спеціальна операція МВС , СБУ і Генпрокуратури призвела до затримання на цей момент вже 11 учасників бандформування, в тому числі 4 безпосередньо брали участь в інциденті, що призвів до загибелі офіцера СБУ. В результаті обшуків вилучено незаконний арсенал зброї, включаючи 9 автоматів, кулемет РПК, 6 гранатометів, гранати і патрони.

«Ряд учасників бандформування розшукуємо. Оголошений спеціальний режим Перехоплення. Слідчі та оперативні дії тривають. Вісім учасників банди затримані в Дніпропетровську, решта на території Донецької області», - додає міністр внутрішніх справ.