Луцький міськрайонний суд продовжує слухати справу за фактом ДТП, учасником якої був суддя Господарського суду Волинської області Петро Слободян. Однак на сьогоднішнє слухання майже ніхто з викликаних свідків не з’явився.

Нещодавно ми вже писали про те, що Луцький міськрайонний суд розпочав слухання справи по факту ДТП, яка мала місце 3-го квітня близько 21:00 у місті Луцьку на перехресті вулиць Рівненська та проспект Відродження. Учасником автопригоди був суддя Господарського суду Волинської області Петро Слободян.

Активісти, які того вечора прибули на місце пригоди стверджували, що Петро Слободян був напідпитку і нібито він і став винуватцем ДТП.

Однак сам служитель Феміди у суді озвучив свою версію тих подій. Петро Слободян запевняв, що він у той вечір їхав від свого товариша, а відвозити його зголосився молодий чоловік, який ніколи раніше не керував великогабаритними авто, а тому не розрахував відстані з машиною, яка їхала перед ними. Факт вживання спиртного Петро Слободян також заперечив.

Минулого разу головуючий по справі суддя Михайло Квятковський оголосив перерву у слуханні для виклику свідків, однак на сьогоднішнє судове засідання прибув лише громадський активіст, який 3-го квітня виїхав на місце аварії.

Активіст Олександр Лісний запевняв, що зі слів потерпілих у автопригоді йому стало зрозуміло, що за кермом автомобіля був саме Петро Слободян, який до того ж за словами інших учасників ДТП був у нетверезому стані.

«Ну за зовнішніми ознаками цей чоловік, Петро Слободян був п’яним. В нього була не чітка мова, язик заплітався, він хитався коли ходив і було чути запах алкоголю. Я не можу сказати чи це від нього йшов той запах, але було чути спиртним», - свідчий Олександр Лісний.

Тож зважаючи на те, що на суд не з’явився потерпілий та лікар Волинського обласного наркологічного диспансеру, суддя Михайло Квятковський вкотре оголосив перерву.