Відомий український блогер-"порохобот" і волонтер Роман Донік відзначився агресивною риторикою стосовно співгромадян, які проголосували за Володимира Зеленського на виборах президента-2019.

Читайте також: СБУ взялась за заклики топ-"порохобота" про розстріл прихильників Зеленського

"А чому ми повинні соромитися того, що ми найрозумніші і найосвіченіші? Що кожен четвертий в країні – це ми. Що критичне мислення є тільки у нас. Що ми державники. Що маємо державницьку позицію. Що не боїмося брати відповідальність на себе і вміємо тримати удар. Чому хтось намагається заборонити нам це робити? Чому нам знову хочуть прищепити комплекс меншовартості? Задовбали вже ці совки, думаючі кишечником, не бачать далі цінника на ковбасі.

Так, нас 25%. Або трохи менше. Але ми кращі. Так, ми такі, ми еліта України і пишаємося цим. І нам плювати на те що думають з цього приводу інші", – написав Донік.

Топ-порохобот довів, що агресивна риторика, спрямована на поділ суспільства залишається інструментом політичної боротьби у штабі Петра Порошенка перед парламентськими виборами. Грубі образи, відсутність аргументів панує у дописах популярних "порошенківських" блогерів і лідерів думок.

Читайте також: "Прикрився нашими спинами": журналістка "5 каналу" розповіла, як Порошенко наживався на журналістах

"Я не поділяю людей на%. І в рядах тих, хто на переконання свого розуму і серця проголосував за ПОП чимало дорогих мені людей. Але ці люди нічого спільного не мають з автором написаного. І я пишаюся цим. І люблю їх, ну тільки тих, кого люблю і вони знають про це. І саме до цих людей я ставилася, ставлюся і буду відноситься так само. І якщо мені не подобається, що вони говорять, постять і лайкають, а не коментую їх, я плачу, мені боляче. Мені боляче через розбіжності. Але я впевнена, що ніколи ці люди нічого спільного з автором цієї статті мати нічого не будуть. Цей кон'юнктурщик не одного з ними поля ягода", – прокоментувала волонтер Білецька пост Доніка. 

У мережі публікація Доніка зібрала чимало критики, але й багато підтримки. На жаль,  у такий спосіб "порохоботи" продовжують розривати суспільство і ділити його на сорти. І все це робиться з подачі штабу Петра Порошенка, який мріє про ефімерний "реванш".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook