Нагадаємо: 28 грудня о першій ночі в Нововолинську сталася резонансна ДТП за участю п’яного депутата обласної ради.

Як з'ясувалося, на пасажирському сидінні «Тойоти» знаходився начальник Шацького відділення Ковельської ОДПІ Віктор Челак; посадовець теж був нетверезим. Його з неважкими травмами доправили в Нововолинську ЦМЛ, - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Пасажиром «Ауді» був батько водія авто. Внаслідок ДТП він отримав важкі травми; після аварії його обережно вийняли з автівки й поклали поруч - саме тому поширилася чутка, що в цій аварії постраждав ще й пішохід. З важкими травмами «Швидка» чоловіка доправила в реанімацію.

Тим часом в обласному управлінні ДАІ повідомляють, що винуватцем ДТП є саме обласний депутат: «Близько першої години ночі на автодорозі Ковель – Жовква, біля молитовного будинку міста Нововолинська, за попередніми даними, водій автомобіля «Тойота Ленд Крузер», виконуючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги в русі автомобілю «Ауді А6», що рухався в зустрічному напрямку, внаслідок чого відбулося зіткнення. Внаслідок ДТП пасажири, 52-річний та 32-річний чоловіки, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Госпіталізовані у Нововолинську міську лікарню», - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що Андрій Тимейчук є першим заступником начальника Головного управління Міндоходів в області. Як нам повідомили в управлінні, посадовець зараз перебуває у відпустці для догляду за дитиною. Наразі своїх повноважень не склав - ні посадових, ні депутатських.

Відео з місця події: