Військовий 2-гої штурмової роти 5-ого окремого батальйону Добровольчого Українського Корпусу Юрій Федчук  був похований сьогодні 26 лютого 2015 року. Боєць який приймав участь в антитерористичній операції та був на передовій, проте загинув у рідному місті внаслідок жахливого ДТП за вини представника громадського об’єднання «Самооборона Майдану Волині».

Свідки ДТП переконують, що автівка самооборонівця летіла із шаленою швидкістю. До того ж із зовнішнього вигляду водія було зрозуміло, що він знаходився у нетверезому стані. Згодом медична експертиза встановила, що в крові представника «Самооборони» знаходилось більше 1,62 проміле алкоголю.

О 12-тій годині біля будинку загиблого зібрались представники громадських організацій «Правий сектор» та «Автомайдан України», військові побратими, рідні та друзі, аби віддати шану загиблому та провести свого товариша в останню путь.

Траурна процесія пішки прослідувала до церкви «Святого Великомученика і Цілителя Пантелеймона», у якій відбулось відспівування загиблого.

Юрій Федчук  був похований недалеко від цієї церкви на Гнідавському кладовищі.