У вівторок, 1 вересня, на операційному столі у столичній лікарні помер військовий Дмитро Сластиков, який учора отримав важкі поранення під час сутичок в урядовому кварталі.

Про це повідомила речник Нацгвардії Світлана Павловська, передає Gazeta.ua.

«Я готова прокоментувати факт загибелі ще одного військовослужбовця Національної гвардії України, який сьогодні помер під час операції.

Це військовослужбовець Нацгвардії строкової служби військової частини 3027 1994 року народження Сластиков Дмитро Анатолійович», - сказала Павловська.

ОНОВЛЕНО

Згодом було повідомлено про смерть ще одного бійця, який постраждав у сутичках під Радою. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook народний депутат, радник президента з гуманітарних питань Ольга Богомолець.

«Хлопець з Херсонщини 1995 року народження отримав несумісні з життям осколкові поранення головного мозку. Щирі співчуття сім'ї загиблого», - написала вона.

У прес-службі Нацгвардії повідомили ім’я загиблого бійця - це солдат строкової служби Костина Олександр Сергійович. Він отримав важкі осколкові поранення внаслідок вибуху. У хлопця була відкрита черепно-мозкова травма та проникаюче поранення грудної клітини. Майже добу юнак знаходився в комі у вкрай важкому стані.

Олександрівська клінічна лікарня міста Києва медики до останнього боролися за життя гвардійця, проте важкі рани виявилися несумісними з життям.

Олександр проходив службу у військовій частині 3027 Національної гвардії України. Народився хлопець у 1995 році на Херсонщині.

Як повідомлялося, 31 серпня ВР попередньо схвалила президентський законопроект про зміни Конституції щодо децентралізації, що супроводжувалося заворушеннями під стінами парламенту.

У результаті кривавих сутичок під ВР 31 серпня один боєць Нацгвардії Ігор Дебрін помер від кульового поранення в серце.