У Луцьку 77-річна жінка Лідія Савівна не власними силами створила притулок для бродячих собак. Однак стан здоров'я лучанки вже не дозволяє їй займатись тваринами. Відтак небайдужих містян просять про допомогу: собак планують перевезти до КП "Ласка", але для цього необхідні кошти та допомога у будівництві вольєрів.

Про це пише Настя Чегалова у Facebook-спільноті.

Читайте також: Бродячий собака покусав лучанку на території амбулаторії: медики відмовились надавати першу допомогу

"ТЕРМІНОВО!!! ЛЮБІ НАШІ ДРУЗІ, потрібна ВАША допомога!!!

Давайте врятуємо життя людини і 22-х нещасних собак, які кожен день ризикують залишитися "сиротами"...

Мова йде про Лідію Савівну і її міні притулок. Стан здоров'я жінки погіршується кожен день. 77-річна бабуся вже не в змозі доглядати хвостиків. Ситуація критична і потребує негайного вирішення!!!

КП "Ласка" готове прийняти собак для адаптації і подальшого прилаштування в нові сім'ї, але потрібні вольєри, в які можна було б їх переселити... Тому просимо вашої фінансової підтримки (10-20 грн, теж будуть доречні) для будівництва вольєрів.

Фізична допомога буде також не зайва. Будемо раді будь-якій вашій участі, приймемо до уваги всі ваші поради і пропозиції.

Кошти можна перерахувати на карточку Vadim Nechaiev З ПОЗНАЧКОЮ ДЛЯ САВІВНИ https://www.facebook.com/groups/11268086340176", – йдеться у дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter