У Луцьку шукають активну молодь у молодіжну раду при міській раді. Про це йдеться на сайті міськради.

Читайте також: У Луцьку обрали голову Громадської ради при міському голові

Молодіжна рада є консультативно-дорадчим, представницьким органом із питань молодіжної політики. Молодіжна рада функціонує при Луцькій міській раді. Згідно Положення про Молодіжну раду при Луцькій міській раді, її кількісний склад формується із представників закладів вищої освіти, фахової пердвищої освіти, закладів загальної та середньої освіти, громадських організацій та ініціатив (по 10 осіб кожного сектору) та не може перевищувати 30 осіб.

Для того, аби мати можливість потрапити до Молодіжної ради, потрібно:

1. Перевірити чи ваша кандидатура відповідає вимогам, що зазначені у Положенні про Молодіжну раду при Луцькій міській раді.

2. Заповнити анкету кандидата.

3. Разом із анкетою подати наступний пакет документів.

Для інститутів громадянського суспільства:

* копію свідоцтва про реєстрацію інституту громадянського суспільства та/або копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;

* копію статуту інституту громадянського суспільства;

* витяг з протоколу засідання керівного органу інституту громадянського суспільства засвідчений печаткою (у разі наявності) з рішенням про делегування кандидата до складу Молодіжної ради.

Читайте також: Як міська рада боротиметься з незаконними добудовами у луцьких багатоповерхівках

Для громадських ініціатив:

* інформаційну довідку про заснування, склад громадської ініціативи та результати діяльності громадської ініціативи протягом останнього року, підписана керівником громадської ініціативи;

* лист про делегування кандидата до складу Молодіжної ради, підписаний керівником громадської ініціативи.

Для органів студентського та учнівського самоврядування: копію положення про орган студентського чи учнівського самоврядування; витяг з протоколу засідання керівного органу студентського чи учнівського самоврядування з рішенням про делегування кандидата до складу Молодіжної ради.

Документи необхідно подавати у департамент сім'ї, молоді та спорту (вул. Богдана Хмельницького, 21, каб. 205) у період з 9-23 березня 2021. Деталі за телефоном: 0332-77-79-25.

Читайте також: "Обіг готівки та недотримання графіку": у Луцьку з перевізниками, які порушують свої обов'язки, будуть розривати договори

Зразки документів для участі у конкурсному відборі кандидатів до складу Молодіжної ради миожна переглянути на сайті міськради.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook