Автобаза Держуправління справами витратить 10,02 млн грн на 2 легкових автомобіля Mercedes-Benz S 560 4matic long (new) для Адміністрації президента.

Читайте також: Чому Україна купує вугілля у Росії на мільярди доларів, ігноруючи волинські шахти

Відповідну угоду з переможцем тендеру – "Автомобільний Дім-Україна Мерседес Бенц" Таріела Васадзе – уклали 22 жовтня. Фірма була єдиним учасником торгів. В обґрунтуванні зазначається, що замовник двічі відміняв тендер через відсутність достатньої кількості учасників.

Ціна першої автівки складає 4,47 млн грн. Вона матиме оббивку салону з чорної ексклюзивної шкіри, систему кондиціонування сидінь водія та переднього пасажира, пакет систем допомоги при паркуванні з камерою кругового огляду тощо.

Другий Mercedes-Benz коштує 5,55 млн грн. Задня частина салону матиме перегородку, холодильний відсік, відкидні столики, проекційний дисплей, ТВ-тюнер, мультимедійну систему.

Читайте також: Нардепи від БПП найбільші кнопкодавці у Парламенті

Ціни на Mercedes-Benz S 560 4matic long (new) у офіційного представника німецького концерну в Україні стартують від 3,52 млн грн.

Раніше у президентській автобазі заявили, що машини купують не для Порошенка – ними возитимуть високих іноземних гостей.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter