Безхатько помстився двом хлопцям, які словесно образили його, на Одещині.

Читайте також: Жінка сокирою вбила співмешканця через ревнощі на Закарпатті

До поліції надійшло повідомлення про те, що біля житлового комплексу "Маріїнський" в селі Великодолинське вбито людину. Прибувши на місце, правоохоронці виявили тіла двох чоловіків, один з яких від ножового поранення в серце помер на місці, іншого з пораненням грудної клітини було доставлено до лікарні, повідомляє прес-служба ГУ НП у Одеській області.

Вбивцею виявився 35-річний безхатченко, в ході огляду якого були виявлені речові докази, які безпосередньо вказували на причетність чоловіка до вчинення злочину.

Підозрюваний зізнався у скоєному та показав поліцейським місце, де викинув ножа. Знаряддя злочину вилучено та направлено на експертизу.

Так, піля спільного вживання алкогольних напоїв місцевий мешканець проводжав свого приятеля до дому у Чорноморськ. Під час слідування на зупинку громадського транспорту молоді люди побачили безхатченка, який копирсався у сміттєвому баку. Конфлікт між молодшим з товаришів та незнайомцем розпочався через образливі зауваження у бік останнього, в результаті чого безхатченко дістав ніж та вдарив ним свого кривдника. Від отриманих поранень хлопець помер на місці. Приятель вступився за вбитого товариша, проте, після кількох завданих стусанів, також отримав удар ножем у груди. Після скоєного зловмисник з місця події втік та по дорозі викинув знаряддя злочину.

Читайте також: Пенсіонер жорстоко розправився з трьома чоловіками на власному подвір'ї на Сумщині

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter