У Волинському обласному краєзнавчому музеї бійцям роти патрульної поліції особливого призначення "Світязь" присвятили окрему тематичну експозицію на виставці "Пам’ятай, Україно, героїв своїх". Її приурочили подвигу правоохоронців під час участі в антитерористичній операції.

Читай також: В Шацькому районі "горе"-матір в п'яному вигляді, не знає де її неповнолітній син

 

Героями експозиції стали поліцейські, котрі захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, брали безпосередню участь в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях. Серед експонатів виставки унікальні світлини, які розповідають про бойові будні роти особливого призначення. Організатори також вшановують пам'ять бійців "Світязю", котрі загинули в боях за Україну, − про це повідомляє сайт Національної поліції Волинської області.

Читайте також: Понад 86 людей загинули внаслідок бійки між фермерами та пастухами у Нігерії

  

Нагадаємо, в травні поліцейські з роти патрульної поліції особливого призначення "Світязь" вирушили на чергову ротацію на територію проведення операції об’єднаних сил. Добровольчу роту патрульної поліції особливого призначення "Світязь" було створено в червні 2014 року. Підрозділ пройшов "Іловайський котел" і бої за Вуглегірськ. Мужність і відвагу бійців "Світязя" під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України відзначено державними нагородами.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter