Практично всі букмекери поки що не визначилися з лініями на другий тур президентських виборів в Україні. Єдиними, хто готовий вже робити ставки, виявилися букмекери з PariMatch.

Читайте також: Розрив між Зеленським і Порошенком перевищив 2 млн голосів

Про це пише "Страна".

Замість класичного формулювання про одного з переможців, вони представили інше: "Володимир Зеленський – переможець президентських виборів". Варіант "так" оцінений в коефіцієнт 1,35 (якщо ви поставите 100 гривень, то ваш дохід складе 35 гривень – прим. ред).

Читайте також: Розстріли, втрата 8 областей, Порошенко – титан: "порохоботи" в істериці закликають братись за зброю

Варіант "ні", тобто по суті перемога чинного глави країни, має коефіцієнт – 3,10 (при тій же ставці перемога Порошенко принесе вас цілих 210 гривень – прим. ред.) Та помітно меншу ймовірність.

Окремо ставки на Порошенка у контори немає. Таким чином Зеленський, на думку букмекера, є безумовним лідером президентської гонки, а ставка 1,35 входить в категорію "ймовірностей" – результат яких практично не викликає сумнівів.

Для прикладу, коефіцієнт на перемогу "Шахтаря" в найближчому матчі з "Олександрією" становить 1,41, тобто цей результат ( "Шахтар" є безумовним фаворитом зустрічі) малоймовірніше, на думку PariMatch, ніж перемога Зеленського.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook