Біля Луцька, у селі Липини сталася надзвичайна ситуація. Невідомий на автомобілі протаранив паркан у приватному секторі.

Читайте також: Як виконавча служба за "копійки" продає елітну землю

Про це "Під Прицілом" повідомляють обурені жителі села Липини.

Як стало відомо, подія трапилася на вихідних, 24/25 листопада. На одній із вулиць села невідомий на автомобілі протаранив паркан біля одного з будинків на приватній території.

Додамо, що 2 роки назад жителі цієї вулиці складалися по 12 тисяч гривень, аби відремонтувати дану дорогу. Частину коштів також виділила і сільська рада. 

Окрім того, на місці, де сталася аварія, знаходився лежачий поліцейський, але сільська рада на чолі із головою Богданом Гусаком змусила людей його прибрати, аби не створювати перешкод у вільному пересуванні транспорту. Тож, відповідно, після такого недолугого рішення сільського голови у водіїв немає ніяких проблем у швидкісному пересуванні. 

Тому, через недалекоглядність голови сільської ради Богдана Гусака, сталася така неприємна ситуація. Адже хто це зробив тепер ніхто не дізнається. Тож хто відшкодує господарю величезну суму коштів за зіпсований паркан, який на даний момент просто обтягнутий плівкою?

Читайте також: Скандальне будівництво під Луцьком: 1000 кв. м отримають волинські "сбушники" – сільський голова

Нагадаємо, що у березні поточного року у Липинах спалахнув скандал через будівництво багатоповерхівок, які зводили не згідно закону. Тоді, у людей були претензії до сільського голови, адже, без відома мешканців, він дав згоду на будівництво десятиповерхівки, через які у них у вікнах лише "голі стіни". Крім того, вантажівки, які перевозили будівельні матеріали вщент знищили дорогу, яку місцеві жителі ремотували за власний кошт.

Тож, про чий добробут та благополуччя думає голова Липинської сільської ради: мешканців чи свій власний? 

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter