У Сумській області чоловік вбив двох людей, а потім заснув поруч із ними. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації обласної поліції.

Читайте також: Горе-батько викинув сина з вікна четвертого поверху на Харківщині

Так, місцевий житель, колишній військовий, який приїхав на вихідні додому, повідомив поліції про вбивство кількох людей у селі Славгород.

"Чоловік розповів: увечері, близько 22:00, він у справах зайшов до сусідського будинку. І виявив на підлозі житлової кімнати кілька нерухомих закривавлених тіл – самого сусіда, його квартиранта та ще одного односельця. Крім того, в будинку знаходиться ще один чоловік, котрий, скоріш за все, і є винним у трагедії", – йдеться в повідомленні.

До приїзду правоохоронців він утримував ймовірного підозрюваного, який, прокинувшись, намагався втекти. Затриманим виявився 38-річний раніше судимий за вбивство місцевий житель. Він у скоєному зізнався.

Читайте також: На Волині син накинувся на матір з сокирою, бо не хотів йти на роботу

"Під час першочергових слідчих дій він зізнався у скоєному та розповів: кількома годинами раніше він прийшов у гості до 42-річного власника будинку і під час бесіди за пляшкою посварився з ним. Руками придушивши приятеля, зловмисник поклав того на ліжко, прикрив ковдрою, після чого повернувся до столу. Коли ж до будинку зайшов 53-річний квартирант і намагався розштовхати нібито сплячого господаря будинку, гість ухопив сокиру і завдав тому кілька ударів по голові. Прикривши тіло рядниною, він знову повернувся до пляшки. Подібна доля спіткала ще одного гостя, котрий мав необережність зайти до будинку, де поруч з двома мерцями розпивав горілку їх убивця. Коли ж оковита закінчилась, він просто ліг поруч своїх жертв і заснув", – повідомили в поліції.

Третього місцевого жителя з відкритою черепно-мозковою травмою медики доправили до реанімації.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками п.п 1, 13 ч.2 ст. 115 КК України. Проводяться подальші слідчі дії. Підозрюваного затримали за ст. 208 КПК України. Нині слідчі узгоджують питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter