Страшна історія в Херсоні сталась ввечері 10 червня. 30-річний містянин вирішив відрізати собі голову електропилою, повідомляє портал Херсонці.

Читайте також: Зірку шоу "Голос" знайшли мертвим (відео)

Гострим ріжучим диском він демонстративно полоснув себе по шиї, перерізавши всі основні судини. І тут же стік кров'ю і помер ще до прибуття машини з бригадою "швидкої допомоги".

Причому вся ця кривава фантасмагорія відбувалася прямо в приватному будинку по вулиці Стрітенській, мало не на очах стареньких батьків суїцидника.

Читайте також: 11-річна дитина 10 годин просиділа біля тіла: мати вчинила самогубство на очах у сина-аутиста

У Корабельному (Комсомольському) відділенні Національної поліції Херсона кажуть, що до Єдиного реєстру досудових розслідувань вже внесено інформацію за статтею 115 КК України. Обставини того, що сталося ще будуть перевіряти, однак у правоохоронців вже немає сумнівів, що це було саме самогубство, а не навмисне вбивство.

А ось версія про можливе доведення до самогубства ще будуть вивчати. За словами знайомих, хлопця втягнули в якусь секту з ознаками тоталітарного управління, і в останні місяці свого життя у нього виявлялися явні ознаки психічного розладу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook