У Росії, місті Санкт-Петербурзі, знайшли мертвим учасника популярного вокального шоу "Голос" Олексія Сафіуліна. Його тіло виявили у ванній у ніч із 8 на 9 червня, проте відомо про це стало лише через дві доби.

Читайте також: Молоду українку, зірку шоу "Україна має талант", жорстоко вбили в Європі (відео)

Раніше повідомляли, що Олексій заснув у ванній і потонув. Пізніше з'ясувалося, що причиною смерті став серцевий напад, спровокувати який могла аномальна спека, перевтома і хронічне недосипання, пише "360"

На час смерті артисту було 44 роки, у нього залишилися дружина, з якою він прожив 19 років, і двоє дітей.

"У жодній ванній він не потонув, йому стало погано. Його дружина виявила. Вона прилягла після перельоту відпочити, Олексій теж повинен був відпочивати. Йому різко стало погано, і дружина Катя нічого не змогла зробити. Він був абсолютно здоровий", – розповіла близька подруга покійного співака.

Сафіулін був професійним співаком і працював у Маріїнському театрі. На вокальний проект "Голос" він прийшов у 2017 році і відразу ж став улюбленцем суддів і глядачів. Тоді своє червоне крісло до Олексія Сафіуліна розвернула Пелагея, а трохи пізніше стало відомо – співачка дружила з музикантом із дитинства, але не знала про його бажання взяти участь у "сліпих" прослуховуваннях "Голосу".

На шоу Олексій дійшов майже до фіналу, вилетівши після стадії "Нокаути".

Читайте також: Повідомили моторошні подробиці вбивства українки-учасниці "Україна має талант" у Німеччині

Сафіулін також відомий завдяки своїм роботам у кінематографі – чоловік озвучував героїв у популярному серіалі "Ханна Монтана", фільмі "Зачаровані" та мультфільмі "Вгору", крім того він записував саундтрек до картини "Духless" Сергія Мінаєва.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook