Подружжю волинян, які травмувалися в аварії біля села Забороль, терміново необхідна допомога. Особливо критичним є стан чоловіка – Віталія. За станом на сьогодні, постраждалий у ДТП волиняни перебуває на штучній вентиляції легень.

Читайте також: У Луцьку двоє підлітків на роликах вчепились до тролейбуса і їздили проїжджою частиною (відео)

Про це повідомила похресниця Віталія Катерина, пише ІА Волинські Новини.

Нагадаємо, у результаті дорожньо−транспортної пригоди, що трапилась 7 жовтня 2019 року, травмувалися жителі села Тростянець − молоде подружжя Потарась та їхня малолітня дочка. Авто згоріло вщент. Родину врятували, нині Марія та Віталій – у лікарні.

Читайте також: Автівку викинуло на тротуар: у Луцьку на перехресті − ДТП (фото)

Особливо важким, зі слів родички постраждалих, є стан Віталія:

"Кров вже не потрібна. Мій хресний батько у вкрай важкому стані, без свідомості, перебуває на штучній вентеляції легень, оскільки вони в нього дуже пошкоджені. Наразі лікарі борються з двохсторонньою пневмонією, − у нього працює лише 1/3 частина однієї легені. Жодні операції не можна робити на інші частини тіла, поки не стане сам дихати. Йому роблять штучне розширення легень, оскільки там багато слизу і згустків крові", − розповіла Катерина.

Також дівчина зазначила, що іншій постраждалій в аварії − Марії Потарась зробили три операції на ногах. Скільки їх іще доведеться пережити – невідомо.

Оскільки фінансові засоби родини – на межі, рідні постраждалих волинян благають про будь−яку посильну підтримку з боку небайдужих.

Допомогти родині Потарась можна за такими реквізитами:

5168 7573 8483 2707 − Потарась Людмила Станіславівна (мама)

А усіх, хто не має змоги допомогти фінансово, родина просить допомогти щирою молитвою.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook