У колишнього директора департаменту інфраструктури Волинської ОДА, а нині керівника обласного осередку президентської "Солідарності" Івана Мирки істерика через банер народного депутата Олександра Шевченка. Чомусь фразу "Гарантую! Прибрати "порох" з нашої оселі" – він пов'язує з президентом України Петром Порошенком. Що дуже дивно – адже порох – це пилюка. 

Читайте також: Очільник партії БПП на Волині відзначився ганебною заявою

Аби переконатися у правильності цієї думки, можна відкрити тлумачний словник української мови. Там значення слова "порох" – це пил, курява, прах, вибухова речовина. Згідно словника інколи це слово вживають і по відношенню до людини, але переважно, щоб підкреслити її тлінність або нікчемність. Чому це слово у очільника Волинської Солідарності асоціюється з президентом Петром Порошенко – відомо тільки йому.

До речі, у перехожих лучан слово "порох" також не асоціюється з Петром Порошенком.

Читайте також: Порошенко відмінив свій візит до Луцька: причина

Та у Івана Мирки істерика. У своєму дописі на сторінці у Facebook, до якого прикріплене фото з банером Шевченка, він почав писати образи в сторону нардепа,  який просто обіцяє українцям прибрати порох з оселі. У дописі він пише щось про адміністрацію президента, про виборчу кампанію Порошенка. І підсумовує все це тим, що президентські вибори все ж виграє Порошенко.

До чого тут чинний президент – невідомо і чому у Івана Мирки Порошенко асоціюється з пилюкою? В голову до людини не залізеш. Можливо в нього є якась образа на гаранта. Хоча є великі сумніви, адже як тільки чоловік став до лав президентської партії, адміністрація відразу скасували дисциплінарне провадження, яке порушили проти нього.

Детальніше у сюжеті ТРК Аверс:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter