Очільник Волинського осередку пропрезидентської сили "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Іван Мирка дозволив собі відкрите хамство і по-справжньому ниці висловлювання на адресу кандидата у президенти країни Олександра Шевченка.

Читайте також: "Мирка х**ньою мається": у Луцьку "Солідарність" займається масштабними підкупами виборців

Лідер волинських БПП-шників опустився до рівня висловлювань у стилі одіозного російського діяча Жириновського, висміявши зовнішність Олександра Шевченка.

Бігборд, із зображення якого насміхався Іван Мирка

У такий спосіб голова БПП довів, що далекий від європейських цінностей, зокрема поваги і толерантності. І як взагалі у такому статусі може людина дозволити собі подібні висловлювання з насмішками над зовнішністю? Чи президент обирається за зовнішністю, чи кандидатами мають бути лише люди з зовнішністю з реклами, наприклад, дорогих парфумів?

Можливо, Іван Мирка сам пройшов певний тест у БПП, за підсумками якого його призначили очільником обласного осередку? Тоді все стає на свої місця: адже за професійними навичками у нього навряд були б шанси, зважаючи на феєричні досягнення на чолі департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА.

Читайте також: "Х*й вам, а не мій голос", – мережі про Петра Порошенка і БПП на Волині

Окрім того, Іван Мирка заявив, що Олександр Шевченко "сьогодні живе виключно за рахунок державних грошей на будівництво доріг". Невже він забув, як нещодавно з ганьбою покинув посаду головного дорожника Волині, а результати його роботи... а результати його роботи на посаді фактично відсутні.

Дерибан коштів на ремонт і будівництво доріг, нескінченні скарги на дорожнє покриття в області – це резюме продуктивності чинного головного БПП-шника Волині, який дозволяє собі хамовиті закиди, замість конструктивної критики, що напряму відображає рівень його освіченості як людини, так і політика.

Схоже, що Іван Мирка спеціаліст по розвішуванню ярликів та судженням про людей по зовнішності. Цікаво, а на кого схожий Івану Мирці він сам та його покровитель Петро Порошенко?

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter