Луцька автостанція припинила продаж квитків у Камінь-Каширський та Шацький райони. Та деякі автобуси до цих районів продовжують їздити.

Читайте також: "Ситуація досить складна": у Луцьку – 518 випадків інфікування COVID-19

Про це розповів старший диспетчер Віталій Бондарчук, інформує Суспільне.

Автобуси сполученням Луцьк-Світязь продовжують курсувати. Це зафіксували камери Суспільного. Водії цих автобусів коментувати на розклад руху відмовляються.

Відсьогодні, 3 липня згідно з рішенням обласної комісії ТЕБ та НС мали припинитися регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення у Шацькому районі. Там через велику кількість відпочивальників різко зросла захворюваність на коронавірус.

Автобуси курсують, квитків немає.Чи можна дістатися районів Волині де посилили карантин

У райцентр Камінь-Каширський автобуси теж продовжують курсувати, - говорить водій Ростислав Боснюк. Каже: йому не надходили вказівки змінювати маршрут. Також на автостанції дістатися до районів де посилили карантин пропонують водії з додатку .

Читайте також: Чи працюють бази відпочинку на Світязі

На автостанції розповідають: через те, що з'являються заборони то в одні райони, то в інші – падають продажі квитків, люди не знають про відновлення маршрутів, як було з напрямками в Олику і Володимир-Волинський. У ці населені пункти через високу захворюваність на коронавірус транспорт тимчасово не курсував.

Автобуси курсують, квитків немає.Чи можна дістатися районів Волині де посилили карантин

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook