Згідно з даними електронної карти РНБО поширення захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19 у світі та в Україні станом на 3 квітня на території Волинської області кількість осіб з виявленим вірусом становить 17 осіб. 

Читайте також: На Волині – друга смерть від коронавірусу: помер водій "швидкої"

Головним ситуаційним центром України створено електронну карту поширення захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19 у світі та в Україні. Згідно даних якої, на Волині, станом на 3 квітня, вивлено 17 випадків захворювання на коронавірус.

Крім того, як зазначається на карті, кількість хворих з підозрою, також збільшується – 190 осіб.

Читайте також: Повідомили результати тестових проб на коронавірус 7-річної дівчинки та лікарки з Луцька

Загалом, згідно карти, кількість осіб з виявленою інфекцією коронавіруса по Україні становить 1072 особи. З них – 27 загинуло, 23 – одужало та 1022 хворіють.

Зазначимо, що на карті щодня оновлюються статистичні дані щодо лабораторно підтверджених випадків захворювання; кількості хворих; кількості тих, хто одужав; кількості померлих; кількості підозр стосовно ймовірного інфікування в Україні.

Нагадаємо, що сьогодні помер житель Старовижівського району, який був інфікований коронавірусом. Чоловік помер у Волинській обласній інфекційній лікарні. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook