Депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер прокоментував вимогу людей спростувати інформацію щодо участі у "сітках" кандидата в президенти Петра  Порошенка.

Читайте також: На Волині "волонтерів" Порошенка впіймали на роздачі "чорнухи" проти Зеленського (фото, відео)

"Шановні Волиняни, як мені стало відомо із статті "Волиньпост", близько двадцяти осіб написали мені вимогу про спростування поширеної мною інформації.

По-перше, хочу подякувати тим двадцяти людям, які так швидко з різних віддалених сіл змогли зкомунікувати і навіть особисто підписати дану вимогу. 

По-друге, стосовно інформації, що була розміщена на моїй сторінці (фото листівок з прізвищами і іменами людей, що входять до "сітки" Порошенка). Якщо серед тих людей, які написали цю вимогу, є прізвища людей, які фігурували в тих листівках, то не я їх туди вписував чи розповсюджував. Дану інформацію присилали мої друзі і читачі з мережі фейсбук. Тому, приношу щирі вибачення тим людям, які написали мені цю вимогу, і прізвища схожі на їхні, чомусь їхні земляки називають серед учасників "сітки" Порошенка. Фото листівок з можливо Вашими прізвищами видаляю зі своїх дописів.

Читайте також: Як на Волині представник Порошенка, який роздавав агітаторам гроші, попався на гарячому (Відео)

По-третє, про підкуп виборців тими чи іншими особами. До мене протягом останніх днів зателефонувало декілька людей, прізвища яких були однакові, або схожі з тими, що на фотографіях листівок, з запевненням, що вони ніколи не були учасниками ніяких мереж підкупу виборців. З окремими з них, я домовився про співпрацю і допомогу з їхньої сторони в разі можливого виявлення порушень виборчого законодавства.

Тому, підсумовуючи вище викладене і виконуючи вимогу, яку мені надіслали, офіційно заявляю – прізвища і ініціали людей, які фігурують в листівках і які написали вимогу, можуть бути співпадінням. Інформацією щодо можливої причетності людей, які підписали згадувану вимогу, щодо ймовірного підкупу виборців не володію.

Завжди стараюсь бути відкритим до конструктивного діалогу, мій телефон є в контактній інформації моєї сторінки фб.

Разом з тим, враховуючи резонанс і неоднозназначність флешмобу "викрий сітку Порошенка", зауважу: друзі, завдяки Вашій небайдужості є результати! (як приклад, спійманий кур'єр в Олиці із 720 000 гривень)", – написав Володимир Кучер у facebook.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook