Депутати внесли зміни до бюджету міста Луцька.

Читайте також: Поліщук: Воєнний стан міг погрузити Україну у пітьму та інформаційну блокаду

Сьогодні, 29 листопада, під час засідання 49-ї сесії міської ради депутати прийняли рішення про внесення змін до міського бюджету, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова доповіла, що в рамках проекту рішення, 86 тис. грн буде спрямовано на проведення екологічних заходів у місті: придбання обладнання, відновлення гідрологічного стану річок, збір та знешкодження відходів, озеленення та ін. Також 210 тис. грн буде виділено на капітальний ремонт третього поверху центру первинної медико-санітарної допомоги №3 тощо.

Окрім того, відбудеться перерозподіл коштів бюджету розвитку. 1 млн 600 тис. грн виділено на переоснащення кабельних мереж у будівлях міської ради. 690 тис. грн передбачено для досягнення договору із ТзОВ "Тепелен".

На завершення поточних ремонтних робіт у закладах освіти буде виділено більше 300 тис. грн. Також 1 млн 200 тис. грн планується виділити на придбання житла учасникам АТО на умовах співфінансування.

Читайте також: У Луцьку до складу майнової комісії хочуть ввести нового депутата

Окремо до проекту рішення було внесено зміни про співфінансування в сумі 26 тис. грн із міського бюджету на ремонт покрівлі будинку, що розташований на вулиці Грабовського, 9.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter