Міністр оборони України Степан Полторак підписав наказ про підвищення доплат українським військовим. Про це він повідомив в Facebook.

Читайте також: Як Порошенко підкуповує пенсіонерів грошима, здертими з "євробляхерів"

Доплати отримають бійці ВСУ на передовій і військові Військово-морських сил Збройних сил, який виконує бойові завдання в акваторії Азовського моря.

"За рішенням Президента України Петра Порошенка тільки що підписав наказ про підвищення доплат до грошового обеспеченібю військовослужбовцям Збройних сил України, які перебувають в районі ООС. Виплати будуть проводитися з 1 квітня 2019 року. Військовослужбовці, які перебувають на першій лінії зіткнення, отримуватимуть доплату +2 000 гривень, і загальна сума становитиме 12 000 гривень; на другий лінії зіткнення +1 000 гривень – і загальна сума буде дорівнює 5 500 гривень", – сказано в повідомленні.

Читайте також: Фірма Порошенка вела бізнес з Росією під час воєнного стану: документи

Крім цього, буде підвищено грошове забезпечення військовослужбовцям Військово-морських сил ЗСУ, які виконують бойові завдання і знаходяться в акваторії Азовського моря: вони отримуватимуть доплату 5 500 гривень, а при виході на бойові чергування – 12 000 гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook