У департаменті муніципальної варти Луцької міськради заявили, що працівники поліції за трьома адресами шукали працівників департаменту, аби вручити їм повістки. Про це йдеться на сторінці муніципалів у Facebook.

Читайте також: У Луцьку не працює частина Старого ринку, а підприємці продають свої контейнери (фото)

Сьогодні (19 лютого), за трьома адресами о 6:30 ранку розбудили десятки сімей, гримаючи у двері кулаками та ногами (порушуючи режим тиші, але мабуть про такий вам не відомо).

Спочатку ви вдерлися до одного з наших співробітників о 6:20, щоб вручити повістку, але як виявилося, що повістка не йому. Злякали дружину нашого працівника. Поплутали?! Чи знову халатність в документах?!

Ще за двома адресами працівники поліції гримали у двері людям шукаючи (приблизно за такими адресами) наших інспекторів (зателефонували на лінію ГШР і повідомили про дані факти лучани).

Читайте також: Базарники Старого ринку у Луцьку не пускають муніципалів до контейнерів, власники яких погодилися на переїзд

Муніципали звернулисчя до керівництва поліції: "Дотримуйтесь законодавства! І наголошуємо, якщо вам необхідно залишити будь-які процесуальні документи, це можете зробити в робочий час (понеділок – четвер 8:30-17:30, п'ятниця – 8.30-16:15) за адресою: Б. Хмельницького,17 дотримуючись ст 135 КПКУ".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook