У приміщення Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, де сьогодні вночі розбили вікна, увірвались двоє осіб в поліцейській формі для того, аби вручити повістку про виклик на допит.

Читайте також: Поліція не повертає вилучену техніку, через що міський бюджет несе втрати

Свої ім’я та посади вони не назвали, а в кабінет потрапили, застосувавши силу до працівниці департаменту. Про це пише ІА "Волинські новини".

Інцидент трапився близько 17:40 в приміщенні департаменту. Чоловік та жінка в поліцейській формі зайшли в приміщення департаменту та запитали, де знаходиться Юлія Сиротинська. На що діловод повідомила гостям, що робочий день завершений. У відповідь чоловік сказав, що "нам треба директор".

"Чоловік підпер ногою двері, відштовхнув мене, сказав напарниці "включай камеру" і вони пішли в кабінет директора", – каже діловод. Дівчині стало зле, їй викликали швидку допомогу.

Читайте також: "На мене напали ззаду, били по голові і спині": розповідь луцького інспектора муніципальної варти

Очільниця департаменту Юлія Сиротинська розповіла, що невідомі в формі не представились, лише з декількох спроб на короткий час показали посвідчення та заховали їх, не дозволивши прочитати імена та посади.

"Принесли повістку на допит у якості свідка, після чого швидко втекли. Документ складений з численними помилками. Це повістка по справі, яку вчора програла поліція", – пояснює Юлія Сиротинська.

Читайте також: Міська рада дає ще один шанс добровільно переїхати підприємцям ринку на нове місце

На місце події муніципали викликали слідчо-оперативну групу, проте за півтори години вона так і не прибула. На повторний дзвінок і вимогу прибути на місце події слідчо-оперативної групи поліцейський заявив, що "керівництво не вбачає в цьому необхідності".

Нагадаємо, що сьогодні, вночі у Луцьку, невідома особа в приміщенні департаменту муніципальної варти побила 3 великих вікна.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook