У Москві директор кондитерської фабрики "Меншовик" Ілля Авер'янов влаштував стрілянину по людях із гвинтівки "Сайга", внаслідок чого поранення отримали кілька людей і один чоловік загинув,який першим спробував зупинити свого керівника.

Читайте також: П'яний депутат влаштував стрілянину зі свого балкону у Кривому Розі

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

За деякими даними, чоловік вирішив розстріляти своїх відвідувачів через серйозні борги. Вранці до нього прийшли люди, які вимагали повернення старого боргу, за яким уже навіть почалась цивільна справа. Так, якийсь Шамсутдін Раджабов намагався довести до банкрутства бізнес Авер'янова, проте той вважав це незаконним.

Бізнесмен заявив, що на стрілянину його підштовхнуло рейдерське захоплення його підприємства за підробленими документами і збройний напад конкурентів.

Також стало відомо, що на місці злочину з самого ранку з ним знаходиться сестра Катерина Авер'янова. Саме вона з невідомих причин замкнула приміщення фабрики, що унеможливило доступ туди медиків і правоохоронців.

До місця події, на вулицю Іловайську, стягнули силовиків, організували під'їзд швидких допомог, поліція оточила територію "Меншовика", оскільки стрілок продовжує утримувати заручників, а також відмовляється підпускати правоохоронців до поранених.

Серед поранених можуть бути кілька співробітників Служби судових приставів Москви. Зазначається, що за ними і за вищевказаним Раджабовим Авер'янов бігав по всій території фабрики.

Також стало відомо, що окрім стрільби по своїх відвідувачах, директор фабрики "Меншовик" відкрив вогонь по перехожих на вулиці з вікна. У поліцію вже звернулися щонайменше 10 осіб, яким довелося ховатися від стрільця.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook