Увечері 25 грудня сусіди депутата Саксаганської райради від фракції "За рідне місто" Володимира Хотькіна повідомили, що народний обранець в стані алкогольного сп'яніння стріляє з балкона власної квартири у багатоповерхівці, інформує Первый Городской.

Читайте також: П'яна чиновниця облаяла і побила поліцейських у Одесі (Відео)

За повідомленнями очевидців, нетверезий Володимир Хотькін знаходився на балконі з дитиною і з невідомих причин відкрив стрілянину з травматичної зброї. Інформації про постраждалих поки немає.

На місце відразу ж викликали правоохоронців. Поліцейські виявили в квартирі депутата травматичний пістолет, навчальну гранату Ф-1 та іншу зброю. Дозвільних документів на домашній арсенал не виявилося. Тепер члена Саксаганської райради чекає притягнення до відповідальності за незаконне поводження зі зброєю по ст. 263 Кримінального Кодексу України. За це можна відправитися за грати на термін до п'яти років.

Читайте також: Поліцейський, якому підірвали авто, підозрюється у згвалтуванні, рекеті і бандитизмі

Депутат Володимир Хотькін представляє в Саксаганській райраді фракцію Ольги Бабенко "За рідне місто". Він неодноразово виступав від імені свого політичного лідера, в тому числі, вітав з Новим роком дітей. Про це свідчать численні фотографії і замітки на офіційному сайті Ольги Бабенко.

За словами сусідів, конфлікти в родині пана Хотькіна трапляються нерідко. Основна причина – пристрасть глави сімейства до спиртного. Через це страждають діти депутата – дочка-підліток і 7-річний син.

Дружина депутата Хотькіна написала на чоловіка заяву в поліцію за насильство в сім'ї.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook