Екс-секретарка Луцької міської ради, а відсьогодні і колишня очільниця Волинського осередку політичної партії "Самопоміч" Юлія Вусенко написала на своїй сторінці у Facebook звернення до тих, хто напав на її колишнього чоловіка із металевою трубою.

Читайте також: Донецького "смотрящого" Діму побили невідомі

У її пості можна помітити, що Вусенко натякає на політичні переслідування:

"Скоєно напад! Побили близьку мені людину, батька моїх дітей. Перед тим як бити – викрикнули погрози – передавши мені привіт. Били жорстоко... Зламані кістки, розбита у чотирьох місцях голова, багато крові. 

Хочу наголосити тим, хто за цим стоїть... Ви можете як завгодно знущатися та знецінювати мене особисто. Ви можете кидати у мій бік погрози та стежити за мною, не прикриваючись, так як ви любите, ну, щоб наводити жах! 

Ви можете скупити армію тітушні і вивести їх за гроші! Можете маніпулювати думкою громади, – говорячи на чорне біле чи навпаки!!!! Але Ви не отримаєте того результату який очікуєте, а ще – ви ніколи не відбілите свою совість.

Я закликаю вас! Приберіться від моїх близьких! Це низько, так чинити, знаючи, що я, як жінка, здачі не дам. Перестаньте прикривати свою безпомічність в правовому полі силою чужих рук!" – пише депутатка.

Проте, варто зазначити, що за "чорні" справи "смотрящого" Діми, та й самої Юлії Вусенко, з сімейством можуть зводити рахунки кримінальні авторитети. Адже Дмитро Вусенко має не найкращу репутацію серед людей. Усім відомо, що Діма сидів на вугільних потоках і збирав "вершки" на окремих сумнівних фінансових оборудках. Очевидно, що саме за ці махінації його і могли побити, адже свого часу у родини Вусенків горіли машини, хоча тоді його дружина теж плела нісенітніці про "люстраційні куби", "політичне зведення рахунків"...

В будь-якому випадку кримінальні розбірки через насильство цивілізоване суспільство має засуджувати і не допускати його проявів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter