Прокуратура Київської області повідомила про підозру колишньому народному депутату від Радикальної партії Олега Ляшка Сергію Скуратовському.

Читайте також: Суд заарештував будинок Кличка

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Київської області.

За процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за заявою сільського голови села Плахтянка про спричинення йому тілесних ушкоджень одним із колишніх народних депутатів України.

У прокуратурі розповіли, що під час досудового розслідування встановлено, що підозрюваний колишній депутат, перебуваючи на дорозі між селами Плахтянка та Андріївка Макарівського району Київської області, з мотивів надуманої образи завдав сільському голові удар, від якого потерпілий не втримався на ногах та впав на землю. Унаслідок завданого удару потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження.

Окрім того, під час вказаного конфлікту екснардеп погрожував сільському голові вбивством з мисливської рушниці.

Читайте також: "Будемо захищати Україну від "зеленої чуми": одіозний Ляшко заявив про об'єднання з Кличком (відео)

Наразі у кримінальному провадженні Києво-Святошинською місцевою прокуратурою колишньому народному депутату України повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 125, ч. 1 ст. 126 та ч. 1 ст. 129 КК України.

Зараз підозрюваного оголошено у розшук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook