Чоловік у будь-якій культурі розглядався як непереможний воїн, якому невідомий страх. Це стосується всіх сфер життя, в тому числі й інтимної. Однак це зовсім не означає, що у чоловіка немає цих самих страхів, і, напевно, хвилювання, пов'язане із сексуальними невдачами — найнеприємніше для будь-якого чоловіка.

Читайте також: Що ненавидять дівчата під час сексу: найпоширеніші помилки чоловіків

Експерти WomanHit розповіли, що ж дійсно лякає чоловіків в сексі.

Незапланована вагітність партнерки

Багато чоловіків хочуть дітей, однак незапланована вагітність може стати серйозною проблемою. Особливо якщо з партнеркою він знайомий не так давно й ще навіть не замислювався про планування сім'ї. У цьому випадку позитивний тест на вагітність, який може принести жінка, дійсно лякає, тому чоловіки намагаються всіма силами уникнути неприємного результату.

Бути першим

Звичайно, не можна сказати, що страх перед невинними дівчатами є у всіх, однак це накладає на чоловіка певну відповідальність, про що абсолютно не хочеться думати, якщо планував провести з новою знайомою всього пару ночей. Але все ж ймовірність, що чоловік втече, якщо дізнається про недосвідченість партнерки − дуже мала. Так, він здивується, але навряд чи втече. Цікаво, що жінки набагато більш категоричні щодо незайманих: лише 35% готові провести ніч з таким чоловіком.

Бояться не сподобатися партнерці

Всі ми знаємо про чоловічі переживання з приводу свого статевого органа: то він не того розміру, форми й звідси починають розвиватися комплекси, які перетікають в інтимне життя. За статистикою, більша частина чоловіків боїться, що в першу ніч не зможуть принести жінці задоволення, якого вона чекає, на їхню думку, вся справа в "неправильному" члені, який, як ми вже говорили, не дотягує, на їхню думку, до певних стандартів. Однак чим більше чоловік починає хвилюватися з цього приводу, тим більше у нього шансів дійсно не довести жінку до оргазму.

Читайте також: Астролог назвав найсексуальніші знаки Зодіаку

Передчасне сім'явипорскування

Одразу після невдоволення своїми принадами йде страх закінчити все, так і не почавши. Як правило, від цього страху не можуть позбутися молоді чоловіки, але з віком, у міру становлення фізіології, страх проходить разом з ранньою еякуляцією, однак бувають випадки, коли чоловік продовжує досягати оргазму раніше від своєї жінки й нічого не може з цим зробити. Тут вже йдеться про захворювання, яким потрібно займатися разом з фахівцями, й не чекати, коли воно мине саме.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook