Не життя, а казка: з розкішним замком, власним автопарком – це обійстя Олександра Марчука – митника, який накинувся із кулаками на журналістів, коли ті завітали на день народження з подарунками до начальника митного посту "Ягодин" Олександра Оникійчука

Читайте також: Хто вони і за що?: п'яні волинські митники жорстоко побили та пограбували журналістів (відео побиття)

Знаходиться це обійстя у селі Згорани Любомльського району прямісінько на березі озера. Подвір'я вистелене бруківкою, у дворі два автомобілі, а ще один навпроти будинку.

У декларації можна побачити, що у власності Марчука два автомобілі Toyota Camry, Audi та мопед BMW. А от автівка, на якій їздить дружина Олександра Марчука Леся Марчук, яка, до слова, є власницею елітного ресторану, де святкував свій день народження начальник митниці "Ягодин" Олександр Оникійчук та де побили та пограбували журналістів, ніде не числиться. 

Окрім того, митник задекларував 10 земельних ділянок, які знаходяться на Шацьких озерах. Не менш вражає і готель, який розміщений на березі Світязя, який належить дружині Марчука – "ЛеМарк" – Леся Марчук. Уже існує тенденція, що деякі династії посадовців або ж депутатів люблять називати свої фірми скороченнями від власних прізвищ, такий собі фамільний герб.

В Олександра Марчука із зарплатою митника грошей, звісно, не вистачить на такі статки. Хоча, зарплата у нього непогана – 16 тисяч гривень на місяць, але не настільки, щоб мати так багато майна. Тому гроші заробляє дружина Леся Марчук.

Читайте також: Що відомо про скандального митника, на дні народження якого побили журналістів

У декларації зазначено, що за рік вона заробила 600 тисяч гривень. Майже усі кошти родина тримає готівкою, лише 67 тисяч гривень розміщено на банківському рахунку. Решта прибутків числяться за Лесею Марчук, а це 40 тисяч доларів, 14 тисяч євро та 9,5 тисяч злотих. 

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Нагадаємо, що 8 травня, під час с вяткування дня народження керівника митного посту "Ягодин" Олександра Оникійчука побили та пограбували журналістів телеканалу "Аверс".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook