Глава Офісу президента України Андрій Єрмак нібито доручив віцепрем'єру Олегові Уруському домовитися про постачання зброї Азербайджану.

Читайте також: "Єрмак – агент ГРУ" і нові зальоти Колі Оболонського: Лерос оприлюднив другий випуск розмов Тищенка та Комарницького (відео)

Про це OBOZREVATEL повідомили джерела. Йдеться про 122-мм і 152-мм гармати, а також про некеровані ракети.

За їхніми даними, виконання домовленостей, досягнутих під час зустрічі з азербайджанською стороною, перебуває на контролі глави ОП. Переговори з ними вів директор державного підприємства "Прогрес" Тарас Шийко вже за дорученням Уруського.

Як зазначають джерела, віцепрем'єр – міністр із питань стратегічних галузей промисловості Уруський зустрівся з Шийком кілька тижнів тому.

"Після цієї розмови пан Шийко в таємному порядку сів на приватний літак азербайджанської компанії Socar і вилетів до Туреччини", – розповів один зі співрозмовників.

Читайте також: "Коля, ми все заберемо!": Лерос оприлюднив резонансні розмови Тищенка-Комарницького, у яких фігурує Єрмак (відео)

У Туреччині нібито відбулася зустріч із представниками Азербайджану.

"Під час зустрічі обговорювалися питання постачання Азербайджану з України зброї, а саме: 122-мм і 152-мм гармат і некерованих ракет", – додало джерело.

За його словами, після цього віцепрем'єру Уруському і міністру оборони Андрієві Тарану було поставлено завдання будь-яким способом (як варіант  за залишковим принципом) знайти можливість поставити відповідне озброєння через Туреччину до Азербайджану.

"Усі дії є засекреченими й виконуються з дотриманням максимальної конспірології", – підсумувало джерело.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook