У Мережі виникнув справжній скандал через відверте відео з моделлю на столі, яке зняли у Палаці Потоцьких у Львові. Відповідне відео опублікували у соцмережі.

Читайте також: У столичному готелі організували елітний бордель (фото, відео)

"Випили вино біля палацу Потоцьких у Львові, потроху вивітрився шашличний дим із музейних залів, витратили "зароблені" гроші, і, потягнуло на нові заробляння бабла. Воно ж для культуролога не пахне. Це відео за декілька днів в Інстаграмі переглянуло майже 110 000 глядачів. Цікаво, чи за ці пару днів, було стільки відвідувачів у музеї? Пригадав, що вже був червоний ліхтар у Підгорецькому замку, вже час вішати і у палаці Потоцьких? Кастинг буде проводити гендир навозняк?", – йдеться у дописі до відео на сторінці Сергія Грудня.

Відомо, що керівником Львівської галереї мистецтв є Тарас Возняк.

Користувачі в Мережі досить негативно відреагували на відео: "Музика гівно, і панчохи"; "Рожевий крілик в музеї"; "Боже-боже, голі сідниці серед експозицій".

А колишня директорка Львівської національної галереї мистецтв Лариса Возницька написала: "Це дійсно там, і стіл Блакитного залу. Навіть скатертину не змінили. У цьому випадку можу сказати страшну для мене фразу: "Добре, що батько не дожив до цього бруду″.

Читайте також: На дитячому конкурсі в РФ жінка в нижній білизні танцювала стриптиз (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook