Скандальний настоятель Києво-Печерської Лаври, митрополит Московського патріархату Павло вчора святкував ювілей. Йому виповнилось шістдесят років. Зранку ієрарх зустрічав гостей із подарунками у своїй резиденції в монастирі – без дотримання карантинних норм та дистанції.

Читайте також: Одіозна Марченко охрестила відомого українського боксера у монастирі на Волині (відео)

Та найдорожчий подарунок він зробив собі сам, пише ТСН.19:30.

Об одинадцятій ранку біля резиденції митрополита Павла шикуються розкішні автомобілі. Площа біля Хрестовоздвиженської церкви перетворюється на парковку для суперкарів.

Навколо – повно охорони. Одним із перших вітати митрополита Московського патріархату у броньованому "геліку" зі спецсигналами приїздить Олександр Лукашик – тимчасовий повірений у справах Російської Федерації в Україні.

Серед гостей камера помічає кількох колишніх і чинних політиків. Усього – до сотні відвідувачів. Екснардепка від "Народного фронту" Тетяна Донець привезла набір брендового посуду в дерев’яному ящику. На заході вона пробула трохи більше пів години.

Експрем’єр-міністр України Валерій Пустовойтенко йшов до владики із порожніми руками. Букет білих троянд ніс його помічник.

Десять років тому настоятель Києво-Печерського монастиря став героєм світської хроніки. Тоді він святкував куди розкішніше. Серед гостей були прем’єри та народні депутати, олігархи та супермоделі. І дарунки були цікавіші – на п’ятдесят років він отримав "мерседес" бізнес-класу останньої моделі.

А щойно закінчився великий піст, ієрарх влаштував закриту вечірку в готелі "Русь". Тоді його розважали співак Стас Михайлов та Таїсія Повалій. Рівно через рік, йому подарували в комплект до "Мерседеса" ще й "Лексус".

Сьогодні на виході від Павла відвідувачі – без масок і без дотримання дистанції. Знайомі між собою гості цілувались у щоки та губи.

Читайте також: Чекаємо спалаху?: УПЦ МП провела в ряді міст кількатисячні заходи попри пандемію

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook