П’ятий Президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко з дружиною Мариною пройшли на чолі колони ветеранів війни проти російської агресії під час багатотисячного Маршу Незалежності, який відбувся в центрі Києва 24 серпня.

Читайте також: Порошенко напередодні мітингу своєї партії полетів до Туреччини на чартері за 15 000 євро

У мережі люди почали обурюватися, адже експрезидент прийшов на марш, на який його не запрошували і почав самовисуватися, ніби сам його організував.

"Що таке ницість? Це коли Петро Порошенко самовисувається вперед маршу ветеранів на День Незалежності, куди його НІХТО НЕ КЛИКАВ, бо він його НЕ ОРГАНІЗОВУВАВ", – йдеться у Telegram-каналі Середич.info.

Також, Порошенко виставив фото з начебто власно організованого мітингу у себе на офіційній сторінці у Facebook.

Читайте також: Виглядає на 20 років молодшим: Петро Порошенко зробив пластичні операції в іспанській клініці (фото, розслідування)

"Що таке підлість? Це виставити фото з начебто власно організованого мітингу у себе на офіційній сторінці у ФБ та писати про п’яту колону. Популіст-фальшивіст", – зазначають у мережі.

"Що той дядько взагалі там робить?"

"Уже був при владі, тільки у борги всіх загнав".

"Окрім мітингів, ні на що не здатен".

"Козел, не ганьбися", "Тільки вмієш піаритись на чужому горі", "Лох, попустися", ""Реваншист недодєланий", "Отак можеш потопати з країни", "Під@р@с, розграбував, піарився, а тепер приписав організацію маршу на себе", "Дійсно, не плутайся під ногам", "Такою походкою, тобі, дорога на Ростов", – такими словами коментують витівку Порошенка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook