Помер лікар-анестезіолог Луцької міської лікарні (фото), Молодий лучанин загинув у страшній аварії на Рівненщині, У Луцьку тимчасово змінили рух двох тролейбусів – такими були головні новини 1 липня.

Читайте також: На авто впало дерево: у місті на Волині негода наробила лиха (фото, відео)

Помер лікар-анестезіолог Луцької міської лікарні (фото)

Помер лікар-анестезіолог відділення інтенсивної терапії екстракоральних методів детоксикації Євген Олександрович Федчук.

Читайте також: Помер колишній директор волинського хоспісу

Про це повідомили на сторінці у Фейсбуці Луцької міської клінічної лікарні.

«Євген Олександрович народився у 1948 році. Почав працювати у нашій лікарні з 1972 року: спочатку на посаді лікаря-анестезіолога відділення реанімації, з 1980 року – завідувачем відділення реанімації, а з 2002 року – на посаді лікаря-анестезіолога відділення інтенсивної терапії екстракоральних методів детоксикації.

Євген Олександрович Федчук був висококваліфікованим лікарем, хорошим наставником молодих спеціалістів, чуйною та доброзичливою людиною», – йдеться у дописі.

Читайте також: Помер 9-річний хлопчик, якого разом із татом та братом збила автівка у Луцьку

Молодий лучанин загинув у страшній аварії на Рівненщині

На автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече сталася смертельна автопригода, загинув 24-річний житель Луцька.

Читайте також: За вихідні на Волині у ДТП загинули 17-річний мотоцикліст та 50-річний велосипедист

Про це повідомляє пресслужба поліції Рівненщини.

Автопригода сталася вчора, 30 червня, поблизу села Малі Дорогостаї. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій автомобіля «Mercedes-Benz», не врахував дорожню обстановку, не впорався із керуванням і допустив перекидання транспортного засобу. Унаслідок ДТП 24-річний лучанин загинув на місці події.

Відомості за фактом смертельної автопригоди внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль поміщений на територію відділення №1 в селищі Млинів.

Читайте також: На перехресті у Луцьку – аварія: зіткнулись два автомобілі (фото)

Нагадаємо, на момент ДТП стан дорожнього покриття був слизький через дощову погоду. Поліцейські вкотре наголошують водіям бути максимально уважними під час несприятливих погодних умов та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

У Луцьку тимчасово змінили рух двох тролейбусів

У Луцьку тимчасово змінили рух двох тролейбусів.

Читайте також: На деяких вулицях Луцька планують заборонити рух міжміських автобусів

Про це повідомляють на сайті міської ради.

У зв’язку із пошкодженням підземної кабельної мережі підприємства електротранспорту рух тролейбусів № 4 та № 4-а тимчасово буде здійснюватись до готелю «Україна».

Варто зазначити, що з 17 червня, у Луцьку через капітальний ремонт проспекту Волі змінилася схема руху тролейбусів за маршрутом №1, 3 та 15а.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook