Дві смерті: на Волині невпинно зростає кількість інфікованих COVID-19 (статистика по районах), У Луцьку оновлять сквер біля школи №22, Помер молодий чоловік, якого побили у центрі Луцька, "Найкраще місто найкращої країни" у Луцьку відбувся дитячий фестиваль (фоторепортаж) – такими були головні новини Волині 13 вересня.

Читайте також: Де у Луцьку та на Волині не буде світла 14 вересня

Дві смерті: на Волині невпинно зростає кількість інфікованих COVID-19 (статистика по районах)

За останню добу на Волині зареєстровано 65 нових випадків захворювання на COVID-19. Одужало за добу 7 осіб. Летальних випадків 2 (м. Луцьк та Маневицький район).

Нові випадки виявлено: м. Луцьк – 12 , м. Нововолинськ – 2, м. Ковель – 2, Володимир – Волинський район – 5, Горохівський район – 2, Луцький район – 13, Ківерцівський район – 9, Рожищенський район – 10, Любешівський район – 4, Камінь-Каширський район – 3, Маневицький район – 1, Турійський район – 1, Шацький район – 1.

Загалом станом на 13 вересня в області зареєстровано 6289 випадків COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР, з них 404 у дітей та 718 у медичних працівників. Одужало 4362 особи, з них 295 дітей та 553 медичних працівники. 135 випадки хвороби завершилися летально (в тому числі померло 4 медики).


У Луцьку оновлять сквер біля школи №22

До настання зими в Луцьку проведуть капітальний ремонт скверу на проспекті Відродження, 32 – біля навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №22" на перетині вулиці Писаревського та проспекту Відродження.

Читайте також: У місті на Волині горів житловий будинок

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 15 вересня.

Очікувана вартість капітального ремонту становить 232 тисячі гривень.

За ці кошти мають здійснити такі роботи: улаштування дорожніх корит, вирівнювальних шарів основи з піску, облаштування основи тротуарів, викладення покриття з бруківки, установлення бордюр, демонтування залізобетонних одностоякових опор.

Термін виконання робіт – до 30 листопада 2020 року.


Помер молодий чоловік, якого побили у центрі Луцька

У реанімаційному відділенні Луцької міської клінічної лікарні помер 28-річний лучанин, якого ще 6 вересня жорстоко побили в сквері на вулиці Лесі Українки.

Чоловік 1992 року народження помер вчора, 12 вересня, близько 8 години ранку, так і не прийшовши до тями.

Читайте також: Центральний парк Луцька перетворився на казку (фото)

Нагадаємо, що 6 вересня померлого виявили з важкими тілесними ушкодженнями на вулиці Лесі Українки. Його відразу госпіталізували у відділення реанімації з важкою черепно-мозковою травмою. До вчорашнього дня він перебував у комі. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя чоловіка.

Наразі, причетні до побиття особи, затримані. Триває досудове слідство.

"Найкраще місто найкращої країни" у Луцьку відбувся дитячий фестиваль (фоторепортаж)

13 вересня, в обласному центрі Волині відбувся дитячий розважальний фестиваль-свято на мікрорайоні "Я – лучанин, Я – лучанка", присвячений 935-ій річниці нашого славетного міста Луцьк. Уже котрий рік поспіль для маленьких лучан його організовує управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради, яке очолює Ліна Галан.

Читайте також: У місті на Волині в магазинах, перукарнях та на ринку грубо порушують карантинні вимоги

У Парку Героїв Майдану та Небесної Сотні, який на день перетворився на величезне  дитяче містечко, зібралося чимало лучан різного віку та гостей міста.

До свята працівники управління підготували безліч локацій та цікаву розважальну програму з виступами талановитих діток та колективів. 

Свій унікальний виступ у стилі бойового мистецтва з елементами танцю на фестивалі продемонстрували вихованці групи капоейри "Rabo de Arraia".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook