На Волині розшукали жінку та однорічну дитину, які зникли, На Волині буревій повалив майже 30 гектарів лісу, У громаді на Волині тимчасово не буде газу, Розшукують лучанина, який пішов з дому та не повернувся (фото) – такими були головні новини Волині у суботу, 14 серпня.

Читайте також: Стало відомо, хто очолить Луцький ліцей №27

На Волині буревій повалив майже 30 гектарів лісу

Буревій, який нещодавно пронісся територією Колківської територіальної громади, зачепив і лісові угіддя ДП «Колківське лісове господарство». Внаслідок цього пошкоджено та виламано дерева більш як на тридцяти гектарах в Тельчівському лісництві.

Комісія в складі начальника відділу з питань цивільного захисту, правоохоронної, оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції Богдана Головатого, представника Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області Юрія Дмитрука, представників ДП «Колківське ЛГ» та Тельчівського лісництва, разом з заступником голови райдержадміністрації Григорієм Павловичем провела обстеження пошкоджених насаджень, оцінили збитки та спланували заходи з ліквідації наслідків негоди.

Так, комісія пропонує провести суцільне та вибіркове санітарне рубання вітровальних та буреломних дерев.

У громаді на Волині тимчасово не буде газу

У Горохові 16 серпня на кількох вулицях тимчасово припинять газопостачання.

Це пов’язане з відключенням споживачів механічним способом.

Газопостачання припинять 16 серпня з 8:00 по 17:00 у Горохові по вулицях Берестечківська, Козацька, І.Сливки, а також у будинку по вулиці Богдана Хмельницького, 6.

Відновлення газопостачання відбудеться після завершення робіт.

Читайте також: Показали, як у волинських таборах відпочивають діти з неблагополучних родин

Розшукують лучанина, який пішов з дому та не повернувся (фото)

Працівники Луцького районного управління поліції розшукують безвісти зниклого Смаля Святослава Мирославовича, 8 січня 1975 року народження, жителя Луцька.

Лучанин 10 серпня пішов з дому та донині не повернувся. Місцезнаходження його невідоме, інформує пресслужба поліції Волині.

Прикмети: на вигляд – 45-47 років, зріст 185 см, худорлявої тілобудови, зачіска коротка.

Якщо вам відомо, де перебуває розшукуваний, просять сповістити про це поліцію за телефонами: 0332-24-22-95, 0665403692,0669238559 або 102.

На Волині розшукали жінку та однорічну дитину, які зникли

Повідомлення про зникнення 26-річної жінки та 1-річного сина до поліції надійшло учора, 13 серпня, від її чоловіка, 30-річного жителя селища Ратне.

Заявник повідомив, що 12 серпня його дружина з сином пішли з дому та не повернулися. На телефонні дзвінки зниклі не відповідають.

Працівники поліції оперативно встановили місце перебування розшукуваних. Жінка з дитиною перебувала в гостях у знайомих.

Жодних протиправних дій щодо них не скоєно.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook