Колишнього керівника Волинської митниці Кривіцького звільнили з посади заступника ДФС, На Волині розшукують молоду дівчину (фото), У Луцьку ліквідують 83 зупинки (список вулиць), Конфлікт між ПЦУ і УПЦ КП: Митрополит Луцький і Волинський Михаїл пояснив, що відбувається насправді, На Волині депутат заробляє мільйони на торгівлі лісом і не платить податки – такими були головні новини Волині у середу, 15 травня.

Читайте також: У Луцьку автомобіль збив школярку, дівчинку госпіталізували (фото)

На Волині розшукують молоду дівчину (фото)

На Волині розшукують молоду дівчину.

Поліція встановлює місцеперебування жительки села Вишеньки Рожищенського району Ткачук Світлани В’ячеславівни, 22 травня 1996 року народження.

27 березня 2019 року вона пішла з райлікарні та не повернулася додому.

У Луцьку ліквідують 83 зупинки (список вулиць)

У місті Луцьк хочуть ліквідувати 83 зупинки.

15 травня управління транспорту та зв'язку на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради запропонувало проект рішення, в якому йдеться про ліквідування зупинок в місті.

Як зазначив Генеральний директор КП "Луцьке підприємство електротранспорту" Володимир Пуц підприємство зацікавлене в ліквідації цих зупинок. 

Конфлікт між ПЦУ і УПЦ КП: Митрополит Луцький і Волинський Михаїл пояснив, що відбувається насправді

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл прокоментував загострення стосунків між митрополитом Епіфанієм, який очолює ПЦУ, і почесним патріархом Філаретом, який виступив за відновлення УПЦ КП.

Читайте також: Меценатська допомога поліції від Покровського: лучани підозрюють, що це схоже на хабар

На Волині депутат заробляє мільйони на торгівлі лісом і не платить податки

На Волині депутат незаконно торгував лісом і не сплатив податків з 3 мільйонів 300  тисяч гривень прибутку. Ось так працюють лісові підприємства.

З цього приводу порушено кримінальне провадження за частиною другою статті 2012 – несплата податків в особливо великих розмірах за змовою групи осіб.

Йдеться про підприємство ТОВ "Волиньліспром", яке знаходиться у смт Ратне. Власником є депутат Ратнівської селищної ради Володимир Сарапін. По КВЕДах фірма займається лісозаготівлею, наданням допоміжних послуг лісовим господарствам, виробництвом щитового паркету, виробництвом інших дерев'яних будівельних конструкцій і столярних виробів.

Колишнього керівника Волинської митниці Кривіцького звільнили з посади заступника ДФС

Кабінет міністрів звільнив виконувача обов'язків заступника голови Державної фіскальної служби (ДФС) Віктора Кривіцького.

"Звільнили Кривіцького й Бамбізова", – повідомило джерело. Звільнення Кривіцького називають "сакральною жертвою" за скандал із черговою партією контрабандного бурштину, який пропустили його вінницькі ставленики та побиття журналістів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook