Відпочивав на інфікованому курорті разом з відомими людьми: ЗМІ розповіли про волинянина, який заразився коронавірусом, Причастя з однієї ложки: у Луцьку сотні людей, попри карантин, тісняться біля храму (фото), На Волині померли декілька людей із симптомами схожими на коронавірус (відео), На Волині коронавірус підозрюють в 11 людей – такими були головні новини Волині у неділю, 22 березня.

Читайте також: У Луцьку викрали елітний автомобіль: власник обіцяє велику винагороду за допомогу у пошуку

Причастя з однієї ложки: у Луцьку сотні людей, попри карантин, тісняться біля храму (фото)

У Луцьку 22 березня біля Храму Всіх Святих Землі Волинської відбулося богослужіння, на якому, попри сувору заборону через карантин, зібралося дуже багато вірян.

Про це у групі "Теревені про Луцьк" написала одна із користувачок.

"Карантин по-Луцьки. На роботу не можна, а причащати всіх одною ложкою по черзі можна", – пише обурена жінка.

У коментарях інші користувачі засудили такі дії волинян та зазначили, що вони наражають на небезпеку не тільки себе, а й оточуючих.

На Волині померли декілька людей із симптомами схожими на коронавірус (відео)

У Луцьку зафіксували декілька летальних випадків з симптомами схожими на захворювання на COVID- 19. Однак виникає запитання, чи є засоби для виявлення цього смертельного захворювання, адже вже кілька днів Волинь живе в умовах карантину.

Станом на 22 березня в Україні зафіксовано 47 випадків захворювання на коронавірус, з яких 3 – летальні.

Приблизно місяць тому у Луцьку померла 2-річна дівчинка, у якої виявили двостороннє запалення легень. Медики кажуть, що ускладнення дали неврологічні захворювання.

Зовсім недавно у Волинську обласну клінічну лікарню госпіталізували юнака з ідентичними симптомами. Нині він знаходиться у важкому стані в реанімації.

На початку лютого від грипу померла вихователька з Луцького дитячого садочка, а через декілька тижнів з аналогічним діагнозом помирає жителька Локачинського району. 

Цікавим є те, що симптоми схожі на ті, які діагностують під час захворювання на коронавірус, однак, навряд, що у випадках, наведених вище, перевіряли наявність у їхніх організмах смертоносного вірусу, адже тестів, які могли б виявити цю недугу у Луцьку та на Волині не було.

Читайте також: У місті на Волині вантажівка злетіла в кювет (фото)

На Волині коронавірус підозрюють в 11 людей

В Україні станом на ранок 22 березня надійшло 81 повідомлення про підозру на коронавірус, кількість випадків COVID-19 становить 47.

Окрім того, на Волині – 11 хворих із підозрою на коронавірус.

На ранок 22 березня в області є одна особа, в якої експрес-тест показав позитивний результат, однак остаточні висновки щодо зараження зробити можна буде лише після лабораторного підтвердження методом ПЛР, повідомив начальник управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Ігор Ващенюк.

Відпочивав на інфікованому курорті разом з відомими людьми: ЗМІ розповіли про волинянина, який заразився коронавірусом

Чоловік із села Липини Луцького району, у якого запідозрили коронавірус, міг заразитися на гірсько-лижному французькому курорті Куршевелі.

За наявною інформацією чоловік працює на підприємстві "Пан Курчак", та незадовго до виявлення симптомів, схожих на симптоми коронавірусу, повернувся з дружиною із курорту Куршевель, де раніше були виявлені випадки захворювання.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook