Молоде подружжя лучан організувало мережу онлайн-порностудій; На Волині у будинку знайшли рештки обгорілого чоловіка; На Волині браконьєри застрелили самку лося з дитинчам; У Луцьку помер льотчик, підполковник Військово-Повітряних Сил у відставці; COVID-вакцинація на Волині: що відомо про перший етап та коли буде наступний; В Україні оновили карантинні зони: куди потрапила Волинь; У місті на Волині встановили нові тарифи на воду; У Луцьку планують відкрити новий супермаркет відомої мережі; На Волині затримали водія вантажівки із фальшивим посвідченням; На одній із вулиць Луцька пропонують зробити чотири смуги для руху; На Волині продали бурштину на понад 3,5 мільйона гривень – такими були головні новини Волині 26 лютого.

Читайте також: Неподалік Луцька автомобіль збив чоловіка та втік з місця пригоди, потерпілого госпіталізували

Молоде подружжя лучан організувало мережу онлайн-порностудій

Співробітники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними із торгівлею людьми та слідчі слідчого управління ГУНП у Волинській області  викрили групу осіб, які у Луцьку організували функціонування мережі онлайн-порностудій, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Подружжя лучан, залучивши до порнобізнесу ще декілька осіб, майже протягом двох років незаконно, в режимі онлайн, через всесвітню мережу розповсюджували заборонений відеоконтент інтернет-споживачам. Зароблені гроші виводили з сайтів через електронні гаманці на карткові рахунки різних банків. Усім зловмисникам – від 20 до 23 років.

На Волині у будинку знайшли рештки обгорілого чоловіка

За минулу добу рятувальники загасили 4 пожежі. Про це повідомляє пресслужба УДСНС України у Волинській області.

Так, о 16:00 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку у селі Замшани Ратнівського району, що виникла через необережне поводження з вогнем власника оселі. Вже о 16:24 вогнеборці 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини з Ратного та працівники місцевої пожежної охорони Замшани локалізували пожежу, а о 16:42 остаточно її ліквідували, врятувавши її від знищення вогнем.

Читайте також: У Луцьку на перехресті "євробляха" не пропустила BMW (фото)

На Волині браконьєри застрелили самку лося з дитинчам (фото 18+)

На Любешівщині – знову браконьєрське вбивство лосів. Про це інформує пресслужба Волинського ОУЛМГ.

Цього разу застрелили вагітну самку лося та дитинча. Кривавий факт виявили сьогодні вранці під час рейду працівники єгерської служби ДП "Любешівське ЛМГ" спільно з районним мисливствознавцем.

Сталося жорстоке вбивство орієнтовно 2 дні тому – на території Національного природного парку "Прип’ять-Стохід", в угіддях Українського товариства мисливців та рибалок (поблизу с. Бірки Любешівського р-ну).

У Луцьку помер льотчик, підполковник Військово-Повітряних Сил у відставці (фото)

У Луцьку помер військовий льотчик, який усе своє життя присвятив польотам на Луцькому військовому аеродромі.

"В понеділок, 22-го лютого, на 91-му році життя в свій останній та вічний політ відправився найстарший представник льотного складу 806-го ордена Суворова 3-го ступеня авіаційного полку винищувачів-бомбардувальників (806 бап м. Луцьк.), який з 1948 по 2004 рік дислокувався на Луцькому військовому аеродромі, його старший штурман і начальник відділу розвідки 289-ї Нікопольської двічі Червонопрапорної авіаційної дивізії винищувачів-бомбардувальників, штаб якої дислокувався в нашому рідному авіаційному місті Луцьку на вул. Огієнко, 2 аж до самого її розформування в 2001 році, лучанин, військовий льотчик 1-го класу, підполковник Військово-Повітряних Сил у відставці Максимов Серафим Петрович".

COVID-вакцинація на Волині: що відомо про перший етап та коли буде наступний (відео)

На Волинь привезли вакцину від коронавірусу. Першими вакцинують медиків, які працюють у стаціонарах з хворими на COVID-19. У перший день вакцинації запланували щепити 70 медиків.

Як вакцину доставили на Волинь, де її зберігатимуть, хто вакцинувався першим та які наступні етапи вакцинування дізнавались журналісти Суспільного.

25 лютого 14 тисяч 200 доз вакцини від коронавірусу "Covishield"  виробництва Oxford/AstraZeneca надійшло на Волинь. Її зберігають на спеціальній медичній базі у Луцьку. Доступ на територію – обмежений. Знімати журналістам усередині – не дозволили.

Читайте також: Небезпечний маневр: у Луцьку тролейбус "наздогнав" джипа (відео)

В Україні оновили карантинні зони: куди потрапила Волинь

В Україні оновили список регіонів епідемічних зон з урахуванням поширення коронавірусу.

Так, у "червоній" зоні вже дві області, а "помаранчевими" визначили вісім регіонів. Про це йдеться на сайті МОЗ.

Згідно з інформацією, до "червоної" Івано-Франківської області додали Буковину. Так, у цих областях перевищено показники госпіталізацій.

До "жовтої" зони віднесли місто Київ, Волинська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська і Чернігівська області.

У місті на Волині встановили нові тарифи на воду

У Рожищі встановили скориговані тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету Рожищенської міської ради 25 лютого.

Встановили кориговані тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення, бюджетних установ, організацій та інших споживачів, які надаються Підприємством житлово-комунального господарства Луцького району.

Читайте також: На Волині зіткнулись дві автівки, утворився затор (фото)

У Луцьку планують відкрити новий супермаркет відомої мережі

У Луцьку планують відкрити новий супермаркет мережі "Сільпо", який буде працювати на Київський майдані, в приміщенні, де раніше "Вопак" був сусідом з магазином EVA.

За даними компанії GT Partners Ukraine, станом на кінець грудня 2020 під вивіскою "Сільпо" функціонувало 279 магазинів.

Відзначимо, що зараз в Луцьку працює чотири супермаркети мережі "Сільпо", два з яких ще "старої школи" і два − концептуальних сучасних. Цікаво, що прийдешній магазин на Київському майдані буде розташувався всього за два кілометри від іншого "Сільпо", що працює в торговому центрі "Імідж".

На Волині затримали водія вантажівки із фальшивим посвідченням

Ковельські патрульні виявили у керманича посвідчення водія з ознаками підробки.

Сьогодні, 26 лютого, вранці патрульні на стаціонарному посту "Явір", що на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Устилуг, помітили вантажний транспортний засіб Daf XF, керманич якого порушив правила дорожнього руху, інформує патрульна поліція у Волинській області.

Читайте також: Збереження робочих місць та "карантинні" виплати: як на Волині допомагають вижити бізнесу

На одній із вулиць Луцька пропонують зробити чотири смуги для руху

На вулиці Ківерцівській, що у Луцьку, пропонують зробити чотири смуги руху, оскільки в час пік на ній постійно бувають затори. Про це йдеться у петиції, яку 5 лютого зареєстрував Тарас Фурман.

"Вважаю, що робити капітальний ремонт потрібно, забігаючи наперед. Оскільки вже зараз у час пік зранку й ввечері на цій ділянці дороги затори, й рухайчись від перехрестя Стрілецька-Героїв УПА до Карпенка-Карого займає часом до 15 хв. Місця для 4-х смуг там предостатньо", – пише автор ініціативи. 

На Волині продали бурштину на понад 3,5 мільйона гривень (фото)

Сьогодні в приміщенні обласної ради відбувся третій відкритий аукціон (публічні торги) з продажу бурштину, який видобуває КП "Волиньприродресурс" Волинської обласної ради. 

Учасників привітав голова обласної ради Григорій Недопад, побажавши їм вдалих торгів, а комунальному підприємству та громаді області – успішної реалізації та наповнення бюджетів. Про це інформують на сайті Волинської облради.

Було номіновано 1 т 992 кг 253 г бурштину-сирцю різних фракцій і груп. Попередньо до участі в аукціоні зареєструвалося понад 50 учасників. За аукціоном стежив Андрій Ткаленко – керівник Державного гемологічного центру України, що діє при Міністерстві фінансів України.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook