Восьмеро волинян постраждали у жахливій аварії на Львівщині, серед них – неповнолітні; На Волині молодик забрався на центральну ялинку міста; У луцької зоозахисниці горів будинок, врятували майже усіх тварин; На Волині за добу виявили понад 90 нових випадків інфікування COVID-19; У селі на Волині через замикання горів житловий будинок; На Волині школяр торгував наркотиками – такими були головні новини Волині 3 січня.

Читайте також: Поблизу Луцька автомобіль збив на смерть пішохода, водія покарали

Восьмеро волинян постраждали у жахливій аварії на Львівщині, серед них – неповнолітні

На автодорозі "Київ-Чоп" неподалік села Давидів Пустомитівського району 2 січня близько 23.00 сталася ДТП. В результаті зіткнення "BMW" з мікроавтобусом "Mercedes Sprinter" тілесні ушкодження отримав водій легковика та восьмеро пасажирів мікроавтобуса. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій легковика "ВMW", 26-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом  "Mercedes Sprinter", яким керував житель Луцька віком 36 років.

Внаслідок зіткнення за медичною допомогою звернулись восьмеро пасажирів мікроавтобуса. Усі вони – мешканці Волині, четверо з яких – неповнолітні віком 17 років, один – 18-річний, двоє – віком 20 років та один – 52 роки. Після обстеження медики госпіталізували 17-річну пасажирку мікроавтобуса, усі інші пасажири після надання допомоги були відпущені додому.  Також травмований та госпіталізований водій "BMW".

На Волині молодик забрався на центральну ялинку міста (відео)

У мережі з’явилось відео, на якому видно, як хлопець заліз на центральну ялинку Володимира-Волинського. 

Відео спочатку опублікувала у мережі користувач Ольга Свідерська. За словами дівчини, компанія "підійшла до ялинки випити, а там побачила мауглі".

Більшу частину шумної розмови зафіксувала камера відеонагляду в центрі міста.

Читайте також: У Луцьку поблизу ринку зіткнулися два автомобілі (фото)

У луцької зоозахисниці горів будинок, врятували майже усіх тварин

У будинку лучанки, громадської активістки та зоозахисниці Вероніки Федосової-Цибульської трапилася пожежа. Про це жінка повідомила на своїй сторінці у Facebook. 

"Зранку в моєму домі сталась пожежа. Я зараз в дорозі з Львова в Луцьк. Син встиг вивести та врятувати усіх тварин, крім двох киць. Одну вже знайшли мертвою, шукають іншу. Я наразі не можу оцінити суму збитків. Але буду вдячна усім, хто допоможе відновитись. Номер картки ПриватБанку 4149629394306658", – пише захисниця тварин.

На Волині за добу виявили понад 90 нових випадків інфікування COVID-19

Головний державний санітарний лікар області інформує, що за минулу добу на Волині зареєстровано 93 нових підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Про це повідомляє Волинський обласний лабораторний центр.

Зокрема, нові випадки коронавірусу виявили у м. Луцьк – 27, м. Нововолинськ – 4, Володимир-Волинський район – 8, Горохівський район – 5, Іваничівський район – 3, Ківерцівський район – 6, Ковельський район – 5, Локачинський район – 2, Любешівський район – 5, Луцький район – 7, Маневицький район – 4, Ратнівський район – 2, енський район  – 4, Турійський район – 2, Шацький район – 9.

Читайте також: Приїхали п'ять "швидких": повідомили про стан волинян, які постраждали у моторошній аварії на Львівщині (відео)

У селі на Волині через замикання горів житловий будинок

2 січня о 18:33 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Проходи Любешівського району. О 18:40 до місця виклику прибуло відділення 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів Управління ДСНС у Волинській області.

Силами рятувальників пожежа локалізована о 18:48, ліквідована – о 19:05.

Імовірно, вогонь спалахнув внаслідок короткого замикання електромережі.

На Волині школяр торгував наркотиками

На Волині неповнолітній учень одинадцятого класу торгував канабісом. Суд призначив йому покарання у виді шести років позбавлення волі. Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду Волинської області.

Так, учень одинадцятого класу ЗОШ №2 ім. Миколи Заліпи у селищі Ратне купував канабіс, а потім його перепродавав. Зокрема, під час судового засідання йшлося про два випадки продажу наркотиків. 24 квітня обвинувачений за 440 гривень збув майже 3 грами канабісу. А 19 травня – понад 8 грам за 700 гривень.

У суді обвинувачений одинадцятикласник визнав вину за першим епізодом, однак відкинув звинувачення за другим. Проте докази підтвердили його вину повністю.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook